Seriemorderens far vil saksøke Netflix

21/10/2022 12:44

Sofie

Nyheter
Lionel Dahmer vurderer å saksøke Netflix.

Seriemorder Jeffrey Dahmer’s far vurderer å saksøke Netflix for to av seriene som omhandler han sønn.

Lionel Dahmer (86), er angivelig opprørt over at han aldri ble kontaktet angående Netflix’s populære serie «Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story», som ble utgitt i september.

Faren ble også irritert over at Netflix aldri søkte tillatelse til å bruke båndopptak fra sønnens juridiske team brukt i serien «Conversations with a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes», som ble utgitt tidligere denne måneden.

Begge seriene har utløst en fornyet fasinasjon for Jeffrey Dahmer, som drepte 17 gutter og menn mellom 1978 og 1991. Morderen har blitt så populær i lys av de nye seriene, at folk kler seg ut som han til Halloween.

Lionel Dahmer har bodd stille på en landsbygd i Ohio. Han har nektet å snakke siden utgivelsen av Netflix serien, men er angivelse et «nervøst vrak» ettersom sønnens fans har dukket opp på eiendommen hans.

Dahmer’s assistent, som bare ønsker å bli identifisert som Jeb, fortalte The Sun at han bestemte seg for å bevæpne seg selv for å beskytte seg fra alt oppstyret.

Han fortalte i The Sun at «Lionel og fullmakten hans samler inn informasjon og ser på et mulig søksmål mot produksjonsteamet eller muligens Netflix», og forteller videre at «det var ingen omsorg over Lionels velvære».