Sommerferien i fare: Flyselskapet kansellerer 2000 flyreiser

14/07/2022 08:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
På grunn av håndteringsproblemer har flyselskapet kansellert ikke mindre enn 2000 flyvninger.

Flere flyselskaper er under sterkt press i sommer, noe som resulterer i tusenvis av kansellerte flyvninger over hele Europa.

Et av flyselskapene som tidligere har blitt tvunget til å kansellere flyreiser er tyske Lufthansa.

Onsdag morgen sa en talsmann for Lufthansa at forbindelser i USA. Frankfurt og München vil bli berørt frem til slutten av august på grunn av håndteringsproblemer.

Det skriver den tyske avisen Bild.

Samtidig ble det sagt at det er en stor mengde passasjerer om morgenen og kvelden som må avlastes.

Det store presset på flyplassene i Frankfurt og München blir overbelastet på disse tidspunktene, noe som kan føre til at bagasjen blir etterlatt.

Det er absolutt ikke første gang det tyske flyselskapet har måttet kansellere et større antall flyreiser i sommer.

I utgangspunktet sto det at de måtte kansellere omtrent 3000 flyvninger i juli og august. Dette ble etterfulgt av kanselleringer av ytterligere 770 avganger.

Og onsdag morgen ble det kjent at Lufthansa nå har måttet avlyse ytterligere 2000 runder.

I forbindelse med kunngjøringen om at det store tyske flyselskapet har måttet kansellere de mange tusen flyvningene, ble det også annonsert at det i utgangspunktet er gode alternativer til de kansellerte flyvningene.

Dette er flyvninger av forskjellig natur, men dette er først og fremst flyreiser i Tyskland så vel som til nærliggende land.

Derfor begrenset hvor mange flyreiser til kjente feriedestinasjoner som er kansellert. Disse flyvningene vil bare bli kansellert i unntakstilfeller.

De største forventede belastningene har ennå ikke nådd Frankfurt lufthavn, som er den største flyplassen i Tyskland.

Skulle det vise seg at ytterligere press oppstår på flyplasser, kan det ikke utelukkes at både Lufthansa og andre flyselskaper kan bli tvunget til å kansellere ytterligere flyreiser.