Therese Johaug: Åpner opp om comeback under VM

12/01/2023

Sofie Hansen

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Therese Johaug holder døren åpen for comeback under verdenscupen i Trondheim.

Se og Hør forteller at premien ble delt av Johaugs gode venninne Marit Bjørgen (42) og alpinist Kjetil Jansrud (37).

Johaug takket juryen fra scenen.

– Det har vært et fantastisk idrettsår for meg. Det tok femten år før jeg klarte å ta det indiduelle OL-gullet. Veien dit har vært veldig lang, jeg hadde aldri i verden klart det her uten de fantastiske folkene jeg har i livet mitt, sa hun ifølge ukebladet.

Da VG snakket med henne etter prisutdelingen, utelukket hun ikke et comeback.

– Alle spør meg om det, men jeg har ingen svar. Ingen dør er lukket, ingen dør er åpen. Per nå har jeg lagt opp. Jeg nyter livet som pensjonist. Jeg gleder meg veldig til det jeg går i møte med nå i 2023, så tar vi det andre når den tiden kommer, sa Therese Johaug til VG.

– Jeg har ikke tenkt så mye på det. Per nå har jeg lagt opp. Hva som skjer i fremtiden, det vet vi ikke. Jeg har ikke lyst til å stå her og si ja eller nei til noe. Jeg elsker idretten, livet jeg har levd og prestasjonene jeg har oppnådd. VM i Trondheim er kanskje det eneste som gjør at døren eventuelt er bitte, bitte litt åpen, men per nå har jeg lagt opp, sier hun til avisa.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.