To livløse personer funnet: Nå er det tragisk nytt

23/02/2023 09:09

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Politiet har varslet om nye og grusomme detaljer i en sak der to eldre personer ble funnet døde.

Tirsdag 21. februar ble to personer funnet døde på en adresse i småbyen Otterup, som ligger på Nord-Fyn i Danmark.

Det er en rolig by med litt over 5000 innbyggere, derfor var det oppsiktsvekkende da Fyns politi plutselig sperret av en stor del av en rolig gate i byen.

Årsaken til sperringen og det store oppmøtet fra Fyns politi var at de hadde fått melding om at to livløse personer befant seg på en adresse i byen.

Fyns politi valgte tirsdag å holde kortene tett til brystet, men nå er det offentliggjort nye opplysninger i saken.

I en pressemelding avslører Fyns politi at det ble funnet en 73 år gammel kvinne og en 77 år gammel mann. De opplyser også at de er identifisert som de to beboerne på adressen.

Det fremgår også av pressemeldingen at det er foretatt en obduksjon som har gjort det klart at den 73 år gamle kvinnen er drept.

Andre etterforskninger i saken har ført til at politiet har gjort seg opp om at det er den 77 år gamle mannen som drepte den 73 år gamle kvinnen, hvoretter han tok sitt eget livet.

«Det er politiets oppfatning, basert på den samlede etterforskningen, at det er den 77 år gamle mannen som drepte den 73 år gamle kvinnen og som senere begikk selvmord», forteller de i pressemeldingen.

Videre presiseres det at politiet er av den oppfatning at den 77 år gamle mannen handlet på egenhånd, og at det derfor ikke er andre personer involvert i saken.

Til slutt opplyser Fyns politi at de pårørende i saken er varslet og at de ikke har ytterligere opplysninger i saken som kan deles med offentligheten enda.

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.