To menn hørte merkelige lyder fra badet: Så skjer det utenkelige

28/05/2023 16:30

Sofie

Nyheter
Foto: TikTok/@elportu
Foto: TikTok/@elportu
To menn satt igjen livredde etter å ha sett noen komme gjennom badeveggen deres og be om hjelp.

Å være alene hjemme og høre en merkelig lyd kan være skummelt nok. Det skal ikke mye fantasi til for å tenke på hvor redde mennene må ha vært da en skummel stemme begynte å ekko gjennom leiligheten deres.

Det florerer av historier om folk som finner skjulte rom i leiligheter hvor en innvendig vegg eller gulv er satt inn. Du vet aldri hva som kan gjemmes bort.

Men for Jhonny og partneren hans tok ting en veldig merkelig vending. Jhonny, som flyttet til USA fra Venezuela, hadde vært hjemme da de hørte lyder.

En video lagt ut på TikTok viser de to mennene som nervøst nærmer seg badet, med en bildetekst som sier (oversatt): "Vi hører stemmer og lyder på badet." En av mennene åpner døren stille før de går forsiktig inn. Til å begynne med var de nervøse, det var noe paranormalt eller en spøk.

Når de kommer inn på badet, kan en mannsstemme tydeligere høres snakke, med en bildetekst som indikerer at mannen sier «vær så snill, hjelp meg» og «slipp meg ut». Et hull kan også sees i veggen rett over et håndklestativ.

Når en av mennene kommer nærmere det, høres det lyden av skraping og skraping. Så i et sjokkerende øyeblikk dukker en finger opp gjennom hullet og strekker seg ut gjennom veggen. Det så ut til å være dekket av gips og støv.

Som om det ikke var en skummel nok oppdagelse å finne noen som ringer etter hjelp gjennom veggen din, ser det ut til at noen andre individer interesserte seg for de uvanlige omstendighetene som spilte ut.

Mens mannen bak veggen roper på hjelp, la de to mennene merke til en annen person som satt på en motorsykkel utenfor, som gikk ut og gikk inn i leiligheten fra siden. En bildetekst beskriver da at mannen forlot leiligheten i følge med en kvinne med parykk.

Mennene bestemte seg da for at det var på tide å ringe politiet, da det tydeligvis var noe skummelt på gang. Politiet tok seg inn i leiligheten og fikk et skremmende syn.

De fant åtte personer i leiligheten, og de mistenkte sa at de hadde inntatt "stoffer". Opprinnelig hadde offiserer behandlet samtalen som en mistenkt kidnapping, har NBC Miami rapportert.

Miami-politiets offentlig informasjonsoffiser Mike Vega sa: "Det var et håndkle som var pakket rundt håndtaket, som å holde døren lukket."

Vega la til at personen hadde innrømmet å ha laget en falsk historie etter å ha tatt en cocktail som hadde ført til hallusinasjoner. Etter intervjuer med andre beboere i bygningen, fant offiserer at de hadde bodd i en "ulovlig ferieleie".

Jhonny kan ha flere naboproblemer ettersom han siden har mottatt trusler og er nervøs for å fortsette å bo i leiligheten.

Han tok den skremmende hendelsen til sosiale medier i et forsøk på å trekke ytterligere oppmerksomhet til det som hadde skjedd. Naboen hadde hevdet at personene i leiligheten var venner av dem. En politietterforskning av hendelsen pågår.