Tragedie: 8 år gammel gutt død i ferieparadis

14/02/2023 13:24

Emma

Nyheter
Foto: GoFundMe
Foto: GoFundMe
En 8 år gammel gutt har mistet livet i en tragisk ulykke.

Det som skulle ha vært en familieferie, som de aldri vil glemme på grunn av de gode minnene, ble dessverre til en tragedie.

En newzealandsk familie hadde dratt til fantastiske Fiji, hvor de skulle på en skikkelig vidunderferie. De hadde booket seg inn på Club Wyndham Denarau Island.

8 år gamle Kairo Winitana spilte da det plutselig skjedde en ulykke.

Hva som egentlig skjedde er ennå ikke klart, men uttalelser fra vitner sier at gutten mest sannsynlig lekte rundt i den store hagen, hvoretter han berørte en levende gjenstand i gresset.

Kairo hadde svarte brennmerker på kroppen, og da han ble funnet med ansiktet ned i gresset, var det ingen respons.

- Onkelen min og jeg gikk for å sjekke om gutten hadde det bra, men han reagerte ikke da de klappet ham på skulderen, sier Meyer til Daily Telegraph, før han også sier at onkelen ble sjokkert da han rørte ved den 8 år gamle gutten.

Club Wyndham Denarau Island resort har siden kommet ut og gitt sine tanker og kondolanser til familien som går gjennom en forferdelig tid.

– Vi har uttrykt våre dypeste kondolanser til familien, og våre tanker går til dem på dette tidspunktet, heter det i en uttalelse fra feriestedet.

Familien har senere startet en GoFundMe-innsamling, og de har samlet inn nesten en kvart million kroner.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.