Trude Drevland (76) deler ny helsebeskjed: «Det er tungt»

31/10/2023 10:18

redaktion

Nyheter
Foto: Nikolas Gogstad-Andersen/NTB
Foto: Nikolas Gogstad-Andersen/NTB
Nå kommer hun med ny helsebeskjed.

Trude Drevland (76) er tidligere Høyre-politiker og var ordfører i Bergen fra 2011 til 2015. Drevland er også en kvinne vi ofte har sett på TV-skjermen.

I begynnelsen av dette året var hun med i underholdningsprogrammet «Camp Kulinaris», der et helt unikt vennskap ble dannet med Ullared – tv-profilen Ola-Conny.

I mai fikk hun en sjokknyhet – hun har kreft i urinblæren.

– Jeg er ikke klar for å dø, delte bergenseren åpenhjertig overfor ukebladet Se og Hør den gang.

Som et resultat ble hun kreftoperert i juni og begynte på behandling. Nå, tre måneder etter sin første behandling, fikk hun en statusoppdatering på behandlingen.

– Det er tungt. Jeg er spent, og jeg vil helst ikke ha mange slike dager. Før skjebnedagen nå i oktober gikk det et par døgn der både spenning og småredsel lå i kroppen. Men de følelsene blir fort borte hvis lege og sykepleier sier at jeg kan fortsette med behandlingen. Den beskjeden fikk jeg nå raskt, der og da – heldigvis, forklarer hun til Se og Hør.

Samtidig avslører Drevland at hun er i gang med andre behandlingsrunde, som vil bestå av tre behandlinger, fire ganger hver, og vil vare til neste sommer.

Hun legger ikke skjul på at kampen er vanskelig, men hun tror at det skal gå bra.

En ny undersøkelse er ventet i januar for å se hvordan behandlingen går.

Drevland har hatt tid til å prosessere alt, men nyheten om blærekreft var vanskelig, forteller hun. I tillegg delte Drevland at hun ikke vil være «hun som fikk kreft», men Trude Drevland, som hun alltid har vært.

Den tidligere politikeren er kampklar og håper hun blir helt frisk igjen.

– Det handler om å nyte livet, skrev bergenseren på Instagram.

Til tross for den vanskelige kampen, klarte Drevland likevel å finne en positiv og konstruktiv innstilling til livet. For ingenting står i veien for denne optimistens liv.

Fine Trude. Vi ønsker deg masse god bedring!

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.