Ung kvinne går viralt: Hevder å ha «bevis» for at hun er Madeleine McCann

20/02/2023 08:55

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En ung kvinne har gått viralt etter å ha delt en video på sosiale medier som hevder å "ha bevis" for at hun er Madeleine McCann.

En ung kvinne som hevder at hun 'kan være Madeleine McCann' har gått viralt på sosiale medier etter å ha delt 'bevis' i et liveopptak på Instagram.

Hun har blant annet vist at hun har den spesielle «flekken» i øyet, som man også kan se at Madeleine McCann har på bildene som ble delt da hun forsvarte seg.

Det skriver Daily Star.

Den lille britiske jenta forsvant fra en ferieleilighet i Praia da Luz i Algarve, Portugal, i 2007. Da hun forsvant, var hun tre år gammel.

Hun har aldri blitt funnet, men de siste årene er det flere unge kvinner som har gått viralt på sosiale medier fordi de har hatt en opptreden som tenker uhyggelig mye om Madeleine.

Og nå har det skjedd med en annen kvinne, men denne gangen er det kvinnen selv som hevder at det er en sjanse for at hun kan være den savnede britiske jenta.

Kvinnen, som delte en video på sin Instagram-bruker ved navn @iammadeleinemcann, forklarte at hun «for noen måneder siden» begynte å tenke at hun kunne være den savnede jenta.

"Det var noe jeg hørte fra bestemoren min," sa hun.

Foto: Instagram

Den unge kvinnen ved navn Julia Wendell som er fra Polen, sier at hun er 21 år gammel, men mener selv at dette ikke er riktig.

Hvis Madeleine fortsatt er i live, vil hun være 19 i dag.

Julia hevder at hun har en fregne på beina og en flekk i øyet på nøyaktig de samme stedene som Madeleine har.

Den polske kvinnen har blitt så overbevist om at hun er Madeleine at hun vil ha en DNA-test gjort slik at hun kan bevise at hun har rett.

"Hjelp meg. Jeg trenger å snakke med Kate og Gerry McCann. Jeg tror jeg kan være Madeleine. Jeg trenger en DNA-test," skrev hun som tekst på Instagram-kontoen sin.

Julia Wendells bevis er i beste fall svake, men hun har samlet mer enn 593.000 følgere på Instagram på kort tid.

Flere av dem mener tilsynelatende at hun har rett i sin påstand om at hun er den savnede jenta.