Han legger ost og skinke i sprekkene: du kommer til å sikle over resultatet

09/02/2023 20:43

Mikkel Sletta

Oppskrifter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Når du ser resultatet vil det garantert få deg til å sikle – og sannsynligvis gjøre deg sulten.

Er du lei av å spise smørbrød på tradisjonelt vis, så kan du prøve å krydre det litt ved å følge denne oppskriften.

Dette er et "Ham and Cheese Superbread", hvor du garantert vil får vann i munnen når du ser hvordan det ferdige resultatet ser ut.

Det er ikke en oppskrift som er vanskelig å følge, men den krever litt mer tålmodighet enn om du f.eks. ville laget en vanlig sandwich.

I videoen kan du se hvordan mannen som lager smørbrødet har en stor baguett liggende på kjøkkenbordet, som han har skåret sprekker i fra den ene enden til den andre.

Deretter tar han en ostebit som han bretter fra den ene sprekken til den neste. Etter dette tar han en skinkebit som han legger i sprekken der han bøyde osteskiven inn i. Så bøyer han skinkebiten videre inn i neste sprekk.

Slik fortsetter han til han har fylt alle sprekkene med skinke og ost, deretter heller han smeltet smør i en bolle som han blander med hakket persille. Videre bruker han også en gaffel til å mose litt hvitløk i bollen.

Neste steg er å pensle både skinke, ost og brød med blandingen du nettopp har laget i bollen. I videoen sier han at det er viktig at du husker å pensle brødet også.

Etterpå må du gi mellom 5-10 minutter ved 375 grader Fahrenheit, som tilsvarer 190 grader Celsius på en norsk ovn.

Når du tar brødet ut av ovnen, vær forsiktig så du ikke bryter det. Legg den så på et skjærebrett og riv litt fersk parmesan over.

Til slutt trenger du bare å spise opp kreasjonen din, noe som er ganske enkelt, siden sprekkene i brødet lar deg trekke det fra hverandre.

Videoen kan du se her.