Ikke gå glipp av det: Derfor pakker flere og flere koffertene sine inn i plastfolie

17/03/2024 23:00

Emma

Reiser
Foto: Shutterstock.com
Du kan ikke gå glipp av det.

Det kan virke rart - men det er intet mindre enn strålende.

Trenden med å pakke inn bagasjen i plastfolie blir mer og mer populær, og er spesielt synlig på flyplasser. Plastfolie på kofferter beskytter dem mot ulike eksterne faktorer under transport. Finn ut hvordan og hvorfor du bør pakke kofferten inn i plastfolie.

På flere europeiske flyplasser er det mulighet for å «pakke kofferten» inn i folie, men det koster rundt 20 euro. Det gjør det enkelt å pakke kofferten inn i folie, men det er ikke billig.

Likevel velger mange å benytte seg av denne tjenesten. Det er verdt å legge til at du kan pakke kofferten selv hjemme før turen. Det krever bare at du kjøper en rull med plastfolie som du bruker til formålet.

Hvorfor skal du pakke kofferten inn i plastfolie?

Det er mange grunner til at noen bruker plastfolie, som kan være for å beskytte den ytre delen av kofferten. Andre pakker bagasjen for å ta vare på tingene inni den. De viktigste grunnene til å bruke folie til formålet er:

  1. Riper og smuss som oppstår under transport av kofferten til flyet. Interessant nok beskytter folien saken mot sprekker, men også at andre kan få tilgang til innholdet.

  2. Smuglere som utnytter intetanende reisendes bagasje til å smugle narkotika inn i dem. Når kofferten er sikret med folie, minimeres risikoen for å bli utsatt for kriminalitet. Du kan umiddelbart se spor på folien hvis noen har prøvd å få tilgang til interiøret.

  3. Ekstra kostnader. De fleste reisende velger å pakke bagasjen hjemme, noe som sparer dem penger og ikke skaper unødvendige kostnader.

Har du selv vurdert å pakke inn kofferten eller vesken i folie? I så fall bør du ikke nøle med det. Det er mange fordeler forbundet med å gjøre det, som du kan lese om ovenfor.

Dette betyr imidlertid ikke at alle gjør dette før de reiser. På den annen side er det fortsatt mange som ikke klarer å gjøre det, da de ser det som en plage. Hva du tenker om dette er helt opp til deg. Det er ingen direkte rett eller galt i denne forbindelse.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Vaskemaskinen er full av bakterier: Med dette trikset vil du utrydde dem på kort tid I de fleste hjem er vaskemaskinen ofte i bruk - og dette betyr også at du bør sørge for at den holdes ren.