Tui med stor endring

03/02/2023 12:30

Sofie

Reiser
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tui lanserer inn i en ny bransje.

Reiseoperatøren Tui varsler nye omfattende endringer i tilbudet sitt.

Fra å selge pakkereiser med både reise og overnatting, vil selskapet nå tilby muligheten til å bestille «kun hotellovernatting» i Norden og nærmere 50 andre land. Dette skriver DinSide.no.

Dermed kaster de seg for fullt inn i hotellbookingbransjen, der selskaper som Booking.com og Hotels.com dominerer i dag.

Tilbudet testes nå ut i Sverige, men Tui planlegger å utvide tilbudet til Danmark innen kort tid.

Målet er å gradvis øke fra 15 000 overnattingssteder til 27 000 overnattingssteder i Sverige, Danmark, Norge og Finland i løpet av 2023, sier Tui i en pressemelding ifølge media.

Med tilbudet vil det være mulig for kunder å kjøpe hotellopphold hos Tui og fly til destinasjonen med andre flyselskaper. Du kan selvsagt også velge å ta andre transportformer, f.eks. egen bil.

Hos Tui sier administrerende direktør Sebastian Ebel: «Bare overnatting» er noe vi ikke har hatt før. Det er viktigere og viktigere for kunden, og det vil vi gjerne tilby.»

Endringen kom i Sverige 14. desember og rulles ut i Danmark, Finland og Norge i februar, heter det. TUI er verdens ledende reisekonsern og driver sine hoteller, cruiseskip, flyselskaper og utflukter over hele verden.

Og nå utvider de tilbudet for å nå kunder som ønsker å sette sammen sin egen pakkereise på tvers av ulike leverandører og kjeder.