10 ting hun skulle ønske du gjorde under en blowjob

01/05/2017 16:00

Anniken Hauge

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvis du som mann tror at en blowjob er en enveis-oppgave så tro om igjen. Det følger nemlig flere oppgaver som mottaker av orale gleder.

Internett er som en erotisk Ikea-manual på 1 million sider, når det kommer til gode råd om hvordan kvinner gir den perfekte blowjob.

Men hvis du som mand tror at det betyr at du bare kan lene deg tilbake og nyte partnerens finpussede orale egenskaper, så må du tro om igjen.

Som mann er det nemlig en rekke ting du bør vite – og huske! – når du er den heldige mottaker av et trut i kødf. Det skriver britiske Metro.

Derfor kan du her bli klokere på 10 ting, som alle kvinner skulle ønske menn gjorde når de fikk en blowjob: 

1. Vær sikker på at du har dusjet nylig: Hvis du som mann skal ha noen forhåpninger om at partneren din skal gi deg en polering på et senere tidspunkt, så er det alfa omega at du nylig har tatt deg en dusj. For hvis du er slapp med å vaske de edle deler, så har du heller ikke rett til å be om en blowjob, og utsetter partneren din for en veldig kjedelig opplevelse.

2. Si ja hvis hun foretrekker å bruke kondom: Det kan godt være at en blowjob med kondom for deg er som å spise godteri med papiret på, men det er for pokker ikke du som skal ha den i munnen! Derfor skal du heller ikke surmule, hvis partneren din foretrekker at det tas på en liten regnfrakk for akten. Du skal bare være glad for at du får service. 

 

3. Sett lyden på: Dette er en balansegang, for selv om ingen kvinner orker å høre deg brøle, så er det heller ingenkvinner som liker å gi en blowjob til en stille mus. Derfor skal du lage litt lyd. Ikke minst så partneren din kan høre at at hun gjør det riktig, og at du nyter det. Jo mer du anerkjenner at du elsker berøringene hennes, jo bedre blir opplevelsen også for henne.

4. Hold deg våken: Dette punktet sier seg selv, men hvis du kjenner at ekspresstoget til drømmeland er på vei når hun tilbyr en blowjob, så takk vennligst nei hvis du tviler på at du kan holde deg våken. Det er nemlig ikke noe mindre sjarmerende enn å sovne, mens andre strever for å tilfredsstille en seksuelt. 

5. Ikke still spørsmål: Partneren din har bokstavelig talt munnen full for din skyld, hvilket betyr at du kun skal konsentrere deg om å stønne og nyte det. Derfor; la for Guds skyld være med å snakke til henne eller stille spørsmål underveis, når hun ikke klarer annet enn å brumme. Også selv om du prøver å spice det opp med litt dirty-talk, så er det en dårlig idé å kreve svar, mens hun er travelt opptatt. Så må du i stedet gjøre det til en monolog hvor du roser henne.

 

6. Gi gjerne gode råd: Det er ikke ubehøvlet, hvis du på blander deg underveis på en ordentlig måte. Så lenge du ikke insinuerer at hun gjør en dårlig jobb, så kan du fint be om at hun for eksempel kan inkludere hendene eller konsentrere seg om et spesielt område. Legg spesielt vekt på når hun gjør noe som føles bra og fremhev det.

7. … og si ifra hvis det er dårlig: På samme måte som hun brø roses underveis, så bør du også si ifra hvis det er noe som går skikkelig dårlig. Livet er for kort til dårlige blowjobs, og i stedet for at du skal kjempe deg hjennom en katastrofal omgang oralsex, så si for Guds skyld ifra hvis hun skal stoppe eller prøve seg på en annen teknikk.

8. La være med å trekke det ut: Det er mulig at du nyter hvert sekund og ikke ønsker at hun skal stoppe, men det er svært egoistisk å holde igjen en orgasme, mens hun ligger der og får mer og mer vondt i kjeven. Alt har en ende – også verdens beste blowjob. Gled deg heller til neste gang.

9. La være med å presse hodet hennes nedover den! Det kan ikke sies tydelig nok av samtlige kvinner verden over: For Guds skyld, ikke press partnerens hode nedover ditt stive lem, i håp om at hun bare kan ta den liiitt lenger ned i munnen. De færreste kvinner er slik som de man ser i pornofilmer, og ’deep throught’ er kun noe de færreste mestrer. Å ’hjelpe’ henne på vei med hånden din virker både grådig og veldig ufølsomt.

10. Si i fra før du kommer: Som den gentlemann du er, er det alltid en god idé å gi signal om at du er på vei til å komme. Uansett om partneren din synes det er greit at du kommer i munnen hennes, eller om det skal leveres et annet sted, så vil de fleste kvinner gjerne ha et hint om når festen er i ferd med å ta slutt.