4 stillinger til himmelsk oralsex du ikke må snyte kjæresten din for

17/10/2017 12:30

Anniken Hauge

Sex og samliv
Hvis du virkelig vil ha noe ut av at kjæresten din går ned på deg, så må du kaste deg ut i disse fantastiske stillingene.

Den deilige elskovsakten kan fort bli ren rutine.

Når man først er klar, så skal man bare i gang med samleie, også dropper man kanskje hele forspillet.

Og det er synd, for den første pirrende delen av akten kan faktisk gi deg en mye bedre orgasme og gjøre dere begge mer tente før dere når klimaks.

Ifølge Women’s Health Magazine finnes det en rekke fantastiske stillinger til oralsex som gjør forspillet enda mer opphissende. Det er ingen grunn til å 'bare' ligge på ryggen hver gang:

1. Behold klærne på
Noen ganger skal sex skje impulsivt, raskt og kinky, og da er det ikke tid til noe annet enn å kaste trusene.

Prøv å dra av deg buksa og sett deg på kanten av en stol med spredte ben. Du trenger ikke engang å fjerne trusa, men bare dra den til siden for å vise han blomsten din, og indikere at han kan sette seg ned på knærne for å slikke deg.

Det vil nakken hans også bli glad for, og på denne måten kan han jo også holde ut lengere - og det er jo ikke dumt.

2. En sidelengs 69’er
Det er ikke noen grunn til å legge seg oppå hverandre for å gi hverandre en god omgang felles-oral. Gjør det i stedet på siden, hvor dere har hendene friere og derfor kan ta på og kysse hverandres kropper.

Dessuten kommer dere nærmere hverandre, som i veldig nære, og det kan føles veldig deilig.

3. Et dryppende slikk
Dette er en superkinky, men også krevende stilling, som får deg til å kjenne melkesyra godt i beina. Stillingen krever at mannen legger seg flatt på en benk, hvor kvinnen kan stå over han og senke musa ned til munnen hans. 

I denne stillingen har du som kvinne full oversikt over hele kroppen hans, og du kan derfor samtidig pirre ham, klype han i brystvorten, stryke ham over penis eller på annen måte gjøre ham helt vill.

Dessuten kan du selv justere høyden fra dåsa di til munnen hans, og dermed bestemme om han skal strekke ut tunga så du kjenner spissen av den, eller gi ham mulighet til å bruke hele munnen. Kort sagt: Bruk munnen hans som du lyster.

4. Ri ansiktet hans
En enkel metode som setter kusa di på menyen, er å sette deg overskrevs på ansiktet hans når han ligger på ryggen i senga.

Det gir ham direkte tiltang til nytelsesgrotten, hvor han kan gå helt amok. Men du skal ikke kikke vekk, for stillingen gir deg en deilig utsikt til hans edle deler. Du kan eventuelt vrikke eller støte mildt i hoftene, så du ikke bare tar imot.

Vær bare oppmerksom på at stillingen ikke holder lenge, da mannen er nødt til å spenne nakken. Til gjengjeld er dere begge garantert hete og superkåte når han stopper.

9 opplevelser menn frykter å bli utsatt for i senga