5 enkle triks: Slik gir du ham en blowjob som suger all fornuften ut av ham

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det er alltid deilig når du tar godt tak i kjeppen og gir ham en god blås. Med litt øvelse og disse fem tipsene, kommer han til å tilbe deg som en sexgud.

En blowjob er deilig å få, og det er sexaktens svar på pizza.

Er det en skikkelig god pizza, så er det bare det deiligste, og er pizzaen mindre god, så er det fortsatt rimelig godt uansett. 

Men hvis du lurer på hvorfor det ikke blir støvsugd nok hjemme, kjøpt blomster eller at du på en andre måter ikke får vist nok oppmerksomhet når du har sugd han, så er det kanskje på tide med litt øvelse. 

Derfor har vi sammen med elitedaily.com funnet 5 punkter som gjør deg til dronningen av blowjobs, og hvor mennene enten spontant kaster seg på kne og vil gifte seg, eller aldri gå fra deg når du ruller ut ut tunga til invitasjon. 

1. Bruk det du har…
Det er feil å tro at den våte tunga di alene kan gjøre hele jobben, og at det bare er snakk om litt inn-og-ut munn-action eller kanskje langt nedi halsen. Det funker ikke! 

I stedet skal du bruke alle tenkelige teknikker som du overhode kan forestille deg. Kjæl litt med mellomkjøttet, kyss litt på ballene, lek litt med brunøyet (hvis du tør!) eller bare ta litt på ham opp og ned langs innsiden av lårene. 

 

Det er slik ekstra kos som gjør at mannen kun klarer å ytre enkelte lyder og stavelser når utløsningen kommer, og senere gir spontane gaver og blomster i tide og utide. 

 

2…særlig med hendene
Samme som pianister og kirurger, så er dine to sterkeste kort hendene dine, og de skal du bruke! 

Det kan kiles, strykes, pumpes og kanskje daskes litt, hvis dere vil leke den formen for dominerende lek. Vær dog oppmerksom på at menn har mye erfaring med dra'n, så det er en hårfin balanse mellom kos og for mye. 

Spør han hva han liker slik at tempoet matcher det du gjør med munn og tunge. Da kommer du til å se øyne som lyser opp! 

3. Snakk sexy til han - men ikke til lillemannen!
Det kan være for å spare litt på kreftene, og gi kjeven en liten pause ved å si noen sexy ord til ham.

Gi ham kinky ideer i hodet ved å si hvordan den våte og knallharde pikken kan ende mellom puppene dine, eller i en stilling hvor du er bøyd over spisebordet. 

Foto: Polfoto

Du skal dog ikke snakke mens du har spekepølsen i munnen. Det blir det samme som å snakke hos tannlegen mens han har åtte instrumenter inni munnen din. 

Du skal forøvrig heller ikke snakke til tissemannen. Selv om lillemann er viktig, så må det ikke bli barnetime i blowjoben. 

4. Øyenkontakt, takk!
Det aller beste ved å få en blowjob er å vite at du selv også nyter det. Det er lettest å avkode ved at du ser rett på ham i øynene hans, og sukker blidt eller på annen måte gir et enkelt tegn. 

Foto: Polfoto

Det gir ham troen på at du synes at det er det beste i verden å ha penisen hans helt inni munnen din. 

Du skal ikke bry deg om hvorvidt du ser dum td eller har glemt maskaraen. Det gir han fullstendig faen i! Ett blikk er nok til å sende han til himmelen. 

5. Forhuden er din venn
Okay, det er kanskje ikke den mest sexy tingen å legge vekt på, og mange menn vil sikkert heller ikke nevne i bryllupstalen hvordan du lekte med forhuden hans en hel sommer - hvis kjæresten altså overhovedet har forhud. 

 

Men forhuden er ikke bare en hudfarget overtrekksjakke til det stive lemmet, men kan derimot brukes aktivt. Når du runker ham, kan du se på forhuden hvor ytelsen og nytelsen finner sammen, og forhuden og særlig glansen bak er veldig følsom overfor en våt og frekk tunge. 

Men som alt annet på denne listen så skal det også nevnes at det skal være rent der. Spesielt hvis det skal foregå etter en lang dag på byggeplassen eller kontoret.