5 grunner til at menn aksepterer venneforespørsler fra sexy kvinner de ikke kjenner

13/09/2017 15:00

Anniken Hauge

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Kjenner du også noen som har en tendens til å takke ja til venneforespørsler fra sexy fremmede kvinner?

Du kjenner sikkert til det. 

Du har plutselig fått en venneforespørsel på Facebook, Instagram eller et anner sosialt medie og klikker straks for å se hvem som vil være din nye, digitale venn.

Svaret er en ung, platinablond og uvanlig lettkledt kvinne, med former som et timeglass og en utringning så dyp som Marinergropen.

Og om din nye venn heter Anne, Daisy eller sexy girl_38, så vet du straks at dere på ingen måte kjenner hverandre. 

For øyeblikket oversvømmes sosiale medier nemlig med falske og lumske kvinne-profiler, som bruker digitalt vennskap som unnskyldning for å lure deg.

Som regel er de barmfagre kvinnene nemlig bare lokkemat, som brukes til å snike brukeropplysninger ut av lettpåvirkelige menn eller få de til å betale for kinky webcam-seanser.

Allikevel velger flere menn å takke ja til disse forespørslene, selv om de egentlig vet godt at de store silikonpuppene egentlig ikke vil være venn med dem.

Her får du fem grunner til at menn allikevel aksepterer du lumske venneforespørslene: 

1. Han jakter venner: Hvis du kan skryte av uante mengder Facebook-venner eller Instagram-følgere, så må du jo unektelig være en populær herre. Slik synes logikken å være hos noen av de gutta som takker ja til venneforespørsler fra Gud og hver mann. Også selvom det er en falsk profil bak.

2. Han vil gjerne fremstå som pikenes jens: Hvis Facebook-profilen hans bader i flotte og sensulle kvinnelige venner (med rare navn), så er der sikkert mange som fristes til å tro at han kan være en internetts Don Juan. Derfor kan det være fristende å takke ja til de mange ukjente kvinners vennskap, da de gir poeng på kvinne-kontoen. Det er i hvert fall tanken.

3. Han er naiv: Sannsynligheten er er minimal – men den er der. For hva om den purunge jenta med dådyr-øynene faktisk har fått fatt i en godtroende Facebook-bruker, som er begeistret bare ved tanken om å bli venn med denne unge kvinnen. Som sagt - sannsynligheten er minimal, men vi lar tvilen komme ham til gode.

4. Han er kåt: Hvis den frekke venneforespørselen aksepteres av en mann blottet for selvinnsikt og realistisk tenkning, så er det en god mulighet for at han rett og slett bare er kåt. For i den lumske mannens hjerne kan koblingen mellom en kvinnelig venneforespørsel og hennes lyst til å ha sex med en Facebook-fremmed være klar og tydelig.

5. Han er mann: Dette er muligvis den mest logiske forklaringen, da enhver given mulighet for å titte på lettkledte kvinner ligger dypt begravet i de fleste menn. Sannsynligvis vet han utmerket godt at den urimelig velproporsjonerte unge kvinnen kun er ute etter å føre ham bak lyset, men samma det når profilen hennes er full av sexy bilder som gir han vann i munnen.

Les også: 5 vågale stillinger til dyp penetrasjon