5 måter å gjøre Doggy-style enda bedre

03/07/2017 18:45

Anniken Hauge

Sex og samliv
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Slik blir Doggy-style enda bedre

I en undersøkelse av Women’s Health svarer over 800 menn at deres absolutte favorittstilling i senga er Doggy-style. Og det forstår man godt. Som mann har man perfekt utsikt over kjærestens fine kropp, men kan styre tempoet, og så byr stillingen på veldig dyp penetrering. 

Men faktisk så er doggy-style også en favoritt blant mange kvinner også.

Det er fordi det er spesielt store sjanser for g-punktstimulering i denne stillingen, til enhver kvinnes store fornøyelse. 

Så når det nå er en stor favoritt hos begge kjønn, hadde det ikke vært fint hvis stillingen kunne bli enda bedre? 

I samarbeid med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, har vi sett på fem måter du og kjæresten din kan få enda mer ut av Doggy-style. 

1. En klapp bak

De fleste av synes det er litt sexy å få en dask på rompa under sex. 

Dere trenger ikke å gå all in på spanking, men be kjæresten din gi deg noen små, hyggelige dask under doggy-style, og det vil uten tvil gjøre stillingen enda mer sexy. 

2. Ekstra friksjon

Med dette lille trikset kan du gjøre Doggy-style veldig mye mer intens for kjæresten din.

Når han trenger inn i deg bakfra, så prøv å krysse knærne dine. Det skaper mye friksjon for han, og stillingen vil føles enda mer fantastisk og intens.

3. Prøv trillebåren

Hvis dere vil ta Doggy-style til next level, så må dere prøve trillebåren.

Du lener deg fremover på overarmene dine, mens kjæresten din holder deg oppe ved lårene og trenger inn i deg. Det krever at han er ganske sterk om dere skal holde på en stund, men til gjengjeld kan han droppe styrketreningen dagen etter. 

4. Gå på G-punktsjakt

Som nevnt er doggy-style en særlig god stilling til stimulering av G-punktet.

For noen kvinner er området så sensitivt at det nesten kan være ubehagelig, men hvis det ikke gjelder for deg så gå på jakt etter det. 

Kjæresten din har størst sjanse for å treffe g-punktet ditt hvis du holder rompa høyt og hodet lavt. Litt som om du skulle skyte rygg som en katt. 

5. Bruk en vibrator

Som en hvilken som helst annen sexstilling, kan den virkelig bli ytterligere sexy ved å inkludere sexleker. 

De fleste kvinner har problemer med å få orgasme kun ved penetrering, og derfor krever det noen ganger ekstra stimulering av klitoris. Til det kan dere prøve Sinful Mini Finger Vibrator, som kjæresten din kan holde på klitoris i Doggy-style. 

Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no, forklarer:

”En mini fingervibrator er superenkel å bruke under sex. Kjæresten din har den på fingeren, og kan kan bruke den til å stimulere klitoris eller andre erogene punkter på kroppen. Den har samtidig små, pirrende knopper, som sammen med vibrasjonene vil deg en kilende følelse, og gjøre doggy-style til en ytterligere kinky opplevelse.”