5 gode grunner til å finne en sexy sommerflørt

12/06/2017 13:30

Anniken Hauge

Nyheter
Bizarre sex oplevelser
Sommeren er nesten her, og selv om det norske sommerværet kan være grått og kjedelig, behøver ikke kjærlighetslivet dittå være det samme. Derfor skal du finne deg en sommerflørt.

I samarbeid med medstifter av sinful.no, Mathilde Mackowski, gir vi deg en liste over fem gode grunner til at du ikke skal tilbringe sommeren alene, men heller med en het sommerflørt. 

Singel? Derfor skal du date om sommeren.

1. En sommerflørt er dramafri
Før du kaster deg ut i den store romansen, bør dere sørge for at diverse forventninger avstemmes.

Hvis du ikke ser en fremtid med sommerflørten din når brunfargen begynner å falme, så gi beskjed til personen.

Når dere har gjort ferdig den seriøse snakken, så kan dere nemlig nyte hverandres selskap resten av sommeren uten at noen blir såret. 

2. En sommerflørt er med på alt 

Sommerdagene byr ofte på mange invitasjoner til forskjellige begivenheter som grilling, strandturer og festivaler. 

Ville det ikke vært hyggelig å ha en å ta med? 

Med en sommerflørt har du en du alltid kan invitere med og som er med på alt.  .

3. En sommerflørt kan få deg til å gjøre ting du ikke vanligvis ville gjort 
Vanligvis velger du sannsynligvis å date folk som har samme interresser og smak som deg. 

Men en sommerflørt er ikke utsikten til et seriøst forhold, og derfor kan du fritt kaste deg i armene på en du normalt aldri kunne drømme om å date.

På den måten ender du med å tilbringe sommeren med som kan gi opplevelser utenom det vanlige, og få deg til å gjøre ting du vanligvis ikke ville gjort.

4. Du lærer noe til ditt neste forhold 

Uansett hvor flyktig tiden deres sammen er, vil enhver person du dater gjøre deg klokerer på hvilke kvaliteter du ser etter i en seriøs partner og hvilke du absolutt ikke gjør. 

Så selv om du ikke er ute etter noe seriøst forhold med sommerflørten din, vil han eller hun fortsatt bidra med verdifull innsikt du kan ta med deg videre i fremtidig dating. 

5. Slik får du sommerflørten på kroken
Men hvor finner man så den hete sommerflørten å tilbringe sommeren med? 

Stranden er alltid et bra sted å starte, og her gjelder et lite tips om hvordan du kan gjøre deg ekstra lekker å se på, så du tiltrekker din kommende sommerflørts oppmerksomhet. 

Det kan du gøre med et Cotelli Beach med Body Kostume. Den Baywatch-inspirerte røde badedrakten fremhever hoftene dine, slik at du får lange, lekre ben. Din kommende sommerflørt vil ikke kunne ta blikket fra deg. 

Og når du så har ham på kroken, så husk å bruke ordentlig beskyttelse som de prisvinnende LELO Hex Kondomene som er ekstra holdbare.  Du skulle jo nødig ha noe å bekymre deg over denne sommeren.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.