7 fasinerende fetisher, du ikke ante eksisterte

24/08/2018 11:45

KC

Sex og samliv
Her får du, i samarbeid med Sinful.no, en liste over de litt mer fasinerende og sære seksuelle tilbøyeligheter, du ikke var klar over at fantes.

Du har garantert hørt om voksenbabyer, fotfetisher og bondage, men visste du at det finnes mennesker, som blir seksuelt opphisset av eksempelvis ballonger, bygninger og tegneserier?

Bygninger

Det finnes flere eksempler på mennesker som er blitt seksuelt tiltrukket - og til og med forelsket - i bygninger og gjenstander. På latin heter en slik tilbøyelighet objectum sexualis, eller oversatt til norsk: objektofili.

I 2010 giftet den koreanske Lee Jin-gyu seg med sin høyt elskede pute, og i 2007 ble amerikanske Erika LaBrie under en sermoni i Paris viet med Eiffeltårnet. Erika LaBrie (nå Erika Eiffel) hadde, før hun forelsket seg i Eiffeltårnet, hatt sterke følelser for Berlinmuren, og hun hevder også å ha hatt et seksuelt forhold til et stakitt som hun oppbevarer på soverummet. 

Tiss

Har du sett Sex and the City-episoden, hvor Carries politiker-kjæreste spør om hun vil tisse på ham mens de har sex?

Dette kalles urofili. Urinsex, eller ‘golden showers’, som det også kalles, har som regel et element av erotisk dominans i seg, fordi den som blir tisset på ofte er underkastet hun eller ham, som tisser. 

Ballonger

I den amerikanske dokumentarserien My Strange Addiction møter vi den 62 år gamle Julius, som tenner på ballonger. Han og kona deler faktisk soverom med over 50.000 (!) av dem. 

Morsmelk

Laktofili er en avart av autonepiofili, også kalt infantilisme, hvor man blir seksuelt opphisset av å oppføre og kle seg som en baby. Personer med laktofili tenner kort fortalt på morsmelk - og især av å bli ammet. På samme måte som med autonepiofili, blir personer med laktofili oppstemt av å inngå i rolleleker hvor de blir matet, går med bleie og er underkastet en mer eller mindre dominerende morsfigur.

Hvis du er nysgjerrig på om du selv har laktofili, eller bare gjerne vil vite hvordan morsmelk smaker, kan du alltids ta en tur innom isbutikken The Icecreamists i London, som har oppfunnet isen Baby Gaga, som er basert på morsmelk, og kommer i smaksvariantene vanilje og sitron.

Du kan også fly til USA og oppsøke kunstneren Miriam Simun, som har utviklet tre forskjellige typer ost av morsmelk og utstilt dem på et galleri i New York.

Kannibalisme

Folk som tenner seksuelt på kannibalisme, også kaldet 'kjærlighetskannibalisme', har erotiske fantasier om å spise- eller å bli spist av andre. I 2001 la tyske Armin Meiwes en annonse ut på nettet, hvor han søkte et frivilligt offer ‘til middag’.

Meiwes trengte faktisk ikke vente lenge for å få ønsket sitt oppfylt. Få måneder etter at han postet annonsen, ble han nemlig kontaktet av Bernd Brandes, som helt frivillig tilbød seg å stille kroppen sin til rådighet.

De to mødtes kort tid etter på en øde gård, hvor Meiwes ga Brandes 20 sovepiller og en halv flaske sprit, før han skar (det frivillige) offerets penis av og spiste den sammen med ham. Meiwes drepte deretter Brandes, parterte ham og kastet kjøttet i fryseren. Meiwes endte med å bli idømt 8½ års fengsel.

Tegneserier

Er du over gjennomsnittet glad i Marvel-universet? Da har du kanskje en liten toonofil gjemt inni deg. Folk med toonofili tenner nemlig på fiktive figurer de har sett i tegneserier og på tegnefilm.

Hvis du er gammel nok, har du kanskje siklet på et av animasjonsverdens mest kjente sexsymboler, Roger Rabbits velutstyrte hustru Jessica Rabbit, som opptrer som nattklubbsangerinne i filmen Who Framed Roger Rabbit fra 1988. Meeen, Black Panther og Emma Frost er da heller ikke så verst å se på.   

Insekter

Hvis du er redd for veps og edderkopper, så har du garantert ikke formikofili. Formikofili er nemlig betegnelsen på å få erotisk nytelse ved å la insekter som maur, snegler, kakerlakker og andre småkryp kravle på... kjønnsorganene. Og jo mer de kribler, krabler, stikker og biter (!) jo bedre er det.