7 kvinner avslører: Dette tenner oss med en gang

Leken øyekontakt, store brede hender og god humor. Her er syv ting som tenner de fleste kvinner.

Det er ikke alltid så lett å vite som som tenner en kvinne.

Noen ganger er det de helt små tingene som gjør at hun plutselig blir helt mo i knærne. 

Men’s Health Magazine har snakket med en rekke kvinner som avslører hva som gjør dem tente. 

1. Hendene dine.
Der er få ting i verden som er mer sexy enn et par store sterke mannehender. Synet av par hender er noen ganger alt som skal til for å sette i gang en kvinnes fantasi. Tanken om hva hendene kan utrette, kan få de fleste kvinner til å rødme litt.

2. Når du kysser pannen hennes.
I utgangspunktet virker det kanskje bare som en liten gest. Men du skal ikke undervurdere hva det kan bety for henne. Et kyss på pannen er en intim og øm handling, som får henne til å føle seg verdsatt og ikke minst elsket.

3. Intens øyekontakt.
Finnes det noe mer intimt enn når du og partneren din møter hverandres blikk – og holder det lenge? Man skal ikke undervurdere hvordan en intens øyekontakt kan gå rett i trusene på de fleste kvinner, og få dem til å lengte etter mer. 

4. Humor og selvironi.
Du skal aldri undervurdere egne evner til å få din bedre halvdel til å le. For mange kvinner er humor noe av det mest sexy som finnes. Si noe morsomt, dans litt for henne eller le av deg selv hvis ikke alt går etter boka. Det vil også få dere begge til å være mer avslappet i senga.

5. Vennlighet.
Overskuddet til å være vennlig overfor fremmede mennesker, kan virkelig være en tiltrekkende egenskap. Smil til kassadamen, vær positiv og hold døren for en fremmed. Partneren din vil elske deg for at du er omsorgsfull og vennlig mot de rundt deg.

6. Du fikser ting.
Mange kvinner blir ganske tiltrukket av menn som er handy, og som fikser ting de ikke selv klarer å ordne. Så finn frem verkøytkassa og reparer den ødelagte krana og heng opp lampen. Det vil sannsynligvis få dama til å sende lange blikk etter deg.

7. Lidenskap.
Det er utrolig sexy når man merker hvordan folk brenner for noe. Det betyr ikke så mye hva det er, bare du går inn for det med kropp og sjel. Så hvis du har en hobby du virkelig brenner for, så fortelle henne om det. 
 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.