7 steder kvinner lengter etter å bli kysset

I nakken, på ryggen eller kanskje fingertuppene. Her er syv følsomme steder kvinner liker å bli kysset på.

Kvinnekroppen har enormt mange følsomme områder du kan stimulere med våte kyss.

Glem leppene hennes et øyeblikk, og gå på oppdagelsesferd rundt omkring på damas nakne kropp.

Her er ifølge Men’s Health syv steder hun elsker å bli kysset.

1. Nakken.
Hun elsker å bli kysset i den følsomme nakken. Hvis hun har langt hår, så løft det og kyss henne langsomt fra hårlinjen og hele veien ned til kragebenet. Det vil garantert gi henne gåsehud på hele kroppen.

2. Ryggen.
Ryggen er også et ganske følsomt område på kroppen vår. Derfor er det også mange kvinner som elsker å bli kilt på ryggen. Den følsomme ryggen er et opplagt sted å stryke henne på, og gi henne en liten massasje og noen kyss.

3. Pannen.
Et kyss på leppene er veldig deilig, men ingenting er så intimt som et kyss på pannen. Det oser av omhet og omsorg og vil garantert gjøre henne helt mo i knærne. Det er kanskje ikke det mest opplagt kysset under forspill i senga, men hun kommer til å elske å bli dratt helt inntil deg og få et kyss av deg på pannen.

4. Fingrene.
Fingertuppene blir ofte oversett når det deles ut kyss. Men de er utrolig følsomme, og et åpenbart sted å gi litt mer oppmerksomhet. Kyss fingertuppene ømt, slik på dem eller sug litt på de. Det vil garantert sette i gang noen frekke tanker.

5. Brystvortene.
Hvis det skal være litt lekent, er det brystvortene det perfekte stedet å kysse dama under forspill. Når du kysser de følsomme brystvortene, vil hun kunne kjenne det helt ned i trusa.

6. Ørene.
Øret er et utroligt følsomt, men litt oversett område når det skal gis deilige kyss som gir håsehud. Men det kan lønne seg å bruke litt tid på ørene. Mens du slikker henne litt på øret eller biter henne litt i øreflippen, er det en fin anledning til å hviske henne i øret hvor sexy du synes hun er. 

7. Klitoris.
En kvinnes klitoris er full av nerveender, hvilket gjør den utrolig følsom for berøring. Når du først er nådd hit, er det ingen vei tilbake. Skjem henne bort med myke kyss, og stimuler det mest følsomme området på kroppen hennes. 

7 kvinner avslører: Dette tenner oss med en gang