9 kleine ting som skjer under sex med en ny partner

06/09/2017 16:30

Anniken Hauge

Sex og samliv
Det er ikke alltid helt uproblematisk å ha sex med en ny partner. Her er en rekke punkter hvor det fort kan bli litt kleint.

Dere har møttes flere ganger, kjemien er veldig bra, og nå har dere endt opp hjemme sammen. Det er lagt opp til sex, men du aner ikke hva du kan forvente av ditt nye bekjentskap. 

Cosmopolitan har samlet en rekke ting som fort kan bli litt kleint, når du skal ha sex med en ny partner. 

1. Han er skikkelig dårlig til å kysse.
Få ting i verden er så usexy som et skikkelig dårlig kyss. Hvis han bruker altfor mye tunge eller hvis han bare går for et tørt kyss, så kan det fort bli litt pinig stemning.

2. Når du gjerne vil komme i gang, men han fortsetter bare å snakke. 
Det er hyggelig nok å høre om hans backpacker-tur eller avdøde hund, men hvis han bare fortsetter å snakke, kan det bli vanskelig å komme videre. Du kan jo prøve å legge opp til et kyss, hvis du gjerne vil videre i konteksten.

3. Når du må avvise ham, fordi du har mensen.
Dere har det sykt hyggelig sammen, har kysset litt og begge har lyst på hverandre. Men plutselig kommer du på at det er den tiden i måneden.  Da kan det være dere blir nødt til å spare det til en annen gang.

4. Prevensjonssnakken.
De fleste er nok avklart med at det skal kondom på når det er snakk om sex med en ny partner. Men prevensjon er jo ikke det mest opphissende å diskutere når dere er godt i gang med sexy forspill.

5. Når du ikke har hatt sex på leeeenge.
Hvordan var det nå igjen... Hvis det er i ferd med å bli flere somre siden du hadde sex sist, kan det i seg selv føles litt angstfremkallende. Prøv å slappe av og nyt det, i stedet for å være nervøs.

6. Når du ikke vet hva han liker.
Noen bare elsker doggystyle, mens andre liker bedre misjonær. Det er stor forskjell på hva som tenner oss seksuelt. Noen ganger må man prøve seg litt frem, når man har sex med en man ikke kjenner så godt. 

7. Du tenker på eksen din hele tiden.
Det kan altså være litt vanskelig å ikke sammenligne ny sexpartner med de du har ligget med tidligere. Men det er jo litt distraherende hvis eksen din hele tiden popper opp i hodet, mens du har sex med en annen.

8. Når du virkelig ikke er gira.
Hvis man aldri har hatt sex med hverandre før, kan det være litt vanskelig å vite om man passer sammen på det planet. De fleste har sikkert prøvd å ha elendig sex med noen de egentlig hadde det beldig bra med. Men det kan fort bli kleint hvis dere bare ikke passer sammen seksuelt.

9. Når den ene vil sove, men den andre vil kose.
Dette er en ekte klassiker. Dere har akkurat hatt sex, den ene vil ligge i skje og snakke hele natten, mens den andre er trøtt og vil gjerne sove. Men det kan være litt vanskelig å forstå når man ikke kjenner hverandre særlig godt.

7 sexy setninger som gjør ham kåt med én gang