9 ting du aldri må stikke tissefanten din inn i

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Man skulle tro at det sier seg selv. Men det er massevis av historier om bisarre eksempler som viser det motsatte.

Man(n) behøver ikke være en særing, selv om man som mann får øye på en dorull og tenker:

- Lurer på om tissen min passer inne i hullet?

Det er nemlig et eller annet universelt med den evige fascinasjonen av å stikke tissen inn i ting som ikke er laget av den hensikten.

Men én ting er å vurdere om junior passer inn i støvsugeren og hvordan det føles - noe annet er å faktisk teste det ut.

Følgende ni menn kan skrive under på at de skulle latt det være med undren.

På siden Men's Health har ni dumdristige karer fortalt historier om et veldig pinlig møte med en uheldig gjenstand.

Det positive er at du dermed kan bli klokere på hvilke ni ting du absolutt ikke skal stikke tissen din inn i.

1. En flaske: Det høres kanskje usannsynlig ut, men tidligere i år måtte leger i Honduras amputere en 50-årig manns pølse, etter den uheldige mannen hadde brukt en flaske som sexleke - i fire dager på rad. Lillemann hadde sittet fast i flasken i fire døgn, hvilket førte til at den mellomamerikanske penisen ble både svart og vissen som resultat av nekrose, som er celle- eller vevsdød. Au!

2. En prostituert: I 2016 døde en kinesisk mann mens han var i ferd med å ha sex med en prostitueret. Ikke den verste måten å dø på, tenker du kanskje, men den aldrende kineseren døde tross alt av anstrengelsene - til den involverte kvinnens store forskrekkelse. Ambulansepersonell måtte nemlig fjerne mannen, mens lemmet hans fortsatt var inne i kvinnen.

3. Et stålrør: I 2010 måtte en britisk manne ringe etter hjelp, da penisen hans ’ved et uhell’ satt fast i et massivt stålrør. Legene klarte dog ikke å tissefanten fri, da den begrensede blodgjennomstrømningen forårsaket en heftig ereksjon. Dette var ikke bare spill av en god stivert, men også farlig for den penisen som var fanget. Til slutt lykkes det dog syv brannmenn å få kjeppen fri, etter å ha stått på i 30 minutter med en at få kalorius fri efter at have knoklet i 30 minutter med en baufil. 

4. En taperull: I 2015 gikk galt igjen, da en mann greide å få tissen sin sitte fast i en taperull. Det fikk mannen til å gå på internetforumet 4chan, for å søke gode råd. Igjen var det manglede blodgjennmmstrømning som hadde skapt problemet, da mannens plutselig erigerte lem gjorde det umulig å få av rullen. Dessverre melder ikke historien noe om hva som skjedde med mannen, eller om han noensinne fikk rullen av tissen sin. 

5. En pastakrukke: Dette er et veldig spesifikt sted som ikker egnet for epnsier, men ikke desto mindre politiet i Australia tatt en mann som hadde puttet tissen sin i pastakrukke på et offentligt sted. Det førte til en vanvittig biljakt med politiet i bakspeilet. Da de endelig fikk stanset bilen og pågrepet mannen, viste det seg at bilen også gjemte på porno, kvinnelige strømpebukser samt en Jack Russell terrier. Wow!

6. En vielsesring: Det er stor forskjell på en penisring og en ring på penis. Det innså sør-afrikansk mann da han prøvde å presset junior inn gjennom vielsesringen sin. Mannen – som må ha hatt veldig å tykke fingre eller en tynn penis – var dog så uheldig at ringen plutselig satt helt fast. Det medførte en tur på akutten, hvor legene halte og dro for å få av gifteringen. Det måtte en sag til før ringet slapp taket.  Mon tro mannen nå beholder ringene sine på fingrene i fremtiden?

7. En parkbenk: Det finnes vel neppe et mer pinling sted å sette fast tissen enn i en benk, til offentlig skue og ydmykelse. Ikke desto mindre lykkes det en mann fra Hong Kong å få penisen til å sitte fast i en parkbenk. Både politi og håndverkere måtte bidra for å få tissefant og benk atskilt. Etterpå forklarte mannen til politiet at han trodde det ville være moro å ha sex med en benk. Svaret viste seg ikke overraskende å være nei.

8. En toaster: Vi beklager på forhånd hvis du fremover aldri kan se på toasteren din igjen på samme måte, men i 2013 greide en mann fra London å få penisen sin til å sitte fast i toastmaskin. Det gjorde at den uheldige briten måtte ringe etter brannvesenet, som sannsynligvis heller ville slukket enn brann, enn å deale med en penis-toast.