Forskere: På dette tidspunktet er det størst risiko for at kvinner er utro

Tidspunktet er funnet - det hvor flest kvinner har en tendens til å være utro mot kjæresten.

En ny undersøkelse fastlegger tidspunktet for når kvinner flest begår utroskap. Har du vært gift i flere år, så har vi dessverre dårlige nyheter. Resultatet fra undersøkelsen viser nemlig at kvinner i ekteskap som har vart i alt mellom 6 til 10 år, har størst tendens til å være utro.

Årsaken kan ifølge forskerne forklares ved at disse kvinnene bøant annet føler seg presset til å få barn, og derfor tester de ut andre muligheter. Det skriver The Sun.

Nygifte kvinner og kvinner som har vært gift i over 10 år er oftest tro mot partneren sin. Så hvis du er enten nygift eller har vært gift i over et tiår, så behøver du i følge undersøkelsen ikke å frykte utroskap fra kona di.

Motsatt er det for menn. Hvis en mann har vært gift i 11 år eller mer, vil han ha en tendens til å søke andre kvinner utenfor ekteskapet. Mye tyder på at menn begynner å innse hva de ikke har oppnådd når de når dette tidspunket i livet. På grunn av evolusjonen har de dessuten et ønske om å produsere så mange avkom som overhodet mulig.

423 personer som er i lengere forhold har deltatt i undersøkelsen. Undersøkelsen i sin helhet kan leses i The Journal of Sex.

Andre forskere har funnet 6 små ting som er tegn på ekte kjærlighet