Ha sex som i Fifty Shades

Hvis du har fantasert om å ha sex som i Fifty Shades etter å ha sett filmene eller lest bøkene, så er du garantert ikke den eneste. Det er vi mange andre som også har.

Den gode nyheten er at det finnes enkle måter du og kjæresten din kan begi dere ut på, hvor dere kan oppgradere sexlivet deres, og få mer sex som i Fifty Shades.

I samarbeid med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, giver vi deg en liste med seks enkle steg til å ha kinky sex. 

6 steg til å ha sex som i Fifty Shades

1. Nullstill forventningene dine

La oss gjøre én ting helt tydelig: Fifty Shades er fiksjon.

Kjæresten din blir ikke plutselig en røff og dominerende Christian Grey-type over natten.

Sett noen mer realistiske forventninger når dere bestemmer dere for å spice opp sexlivet - start eventuelt ut med å prøve å gjenskape enkelte scener fra filmene på en sikker og ansvarlig måte. 

2. Utforsk et nytt sexliv sammen

Introduser idéen om et mer kinky sexliv for kjæresten din på en mild måte.

Dere kan for eksempel starte med å lese en kinky bok sammen. Eller hva med å lese triologien fra ende til annen sammen?

Les skiftevis høyt for hverandre og dvel ved sexscenene. Legg merke til hva som tenner deg - og snakk om hvordan det ville være å prøve det selv. 

3. Sett noen grunnregler

I Fifty Shades holder Anastasia igjen på å si stopp og nei flere ganger. Slik skal det ikke være når du begir deg inn i en kinky verden. 

Når du og kjæresten din bestemmer dere for å begynne og eksperimentere, så sørg for å sette noen regler først, så dere vet hva som er greit og hva som ikke er.

Dere kan eventuelt avtale et sikkerhedsord før dere går i gang.

4. La det være litt kleint

Det er umulig å unngå at det blir litt kleint når dere begir dere ut på ukjent territorium.

Selv hvis dere har vært sammen lenge og kjenner hverandre inn og ut, så vil det være litt famling og tøys som kan skape en litt pinling stemning – og det er helt okay.

Så lenge dere husker at dere er sammen om det, er det lettere å føle seg litt fjollete.

5. Start et annet sted enn i senga 

Dere kan få en del av den første kløningen av veien ved at eksperimentere et annet sted enn i senga først. 

Dere kan eksperimentere med nye sexleker, prøve en ny stilling eller teste ut forskjellige nivåer av dominans.

6. En hjelpende hånd

Det er små enkle triks dere kan bruke for å raskere kunne ha sex som i Fifty Shades.

Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no, forklarer:

”Sett håret ditt i en hestehale, og la kjæresten din dra litt i den under Doggy-style. Du kan også få ham til å dytte deg opp ad en vegg og eventuelt holde håndleddene dine fast over hodet ditt. Og så kan sexleker altså være et godt sted å starte hvis du gjerne vil ha kinky sex. Det finnes en hel Fifty Shades produktserie, så du kan begynne å eksperimentere med pisk, håndjern og blindfold – og oppleve det fantastiske ved å bli dominert,” lyder det fra Mathilde Mackowski. 

Ekstra bonusinfo: Den tredje og siste filmen i rekken om Mr. Grey og Anastasia Steele kommer på norske kinoer i februar 2018. Der er altså masser av muligheter for å eksperimentere godt før filmen kommer.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.