Hvis mannen din ikke vil gjøre dette i sengen, kast han på dør.

16/07/2021 11:34

Emma Sletta

Sex og samliv
Mange frustrerte kvinner forstår ikke hvorfor deres kjærester eller ektemenn ikke vil ha sex med dem når de har mensen. Ifølge Nadia Bokody, en «sexekspert», bør det betraktes som et rødt flagg for forholdet.

Når du søker på Google for å se om det virkelig er et problem med partnere som ikke vil ha sex med kjærestene eller konene sine når de menstruerer, blir du overrasket over hvor mange resultater du får.

Selvfølgelig bør du ikke presse noen til å gjøre noe de ikke er komfortable med, men den australske sexjournalisten og eksperten på feltet, Nadia Bokody, er av troen på at sex i menstruasjonsperioden er helt naturlig.

Derfor er det et rødt flagg i et forhold hvis mannen ikke vil dyrke sexlivet til paret i perioden da kvinnen blør.

«Hvis partneren din nekter å ha sex med deg fordi de er fysisk frastøtt av kroppen din, som gjennomgår en naturlig prosess, bør du sannsynligvis ikke holde deg i forholdet», skriver Nadia i et innlegg i australske medier News.com.au.

Ifølge Nadia Bokody var kvinners holdning til sex under menstruasjon direkte knyttet til deres mannlige partners holdning til det samme. En studie hadde vist at mennene som brukte negative ord som "ekkelt" eller "rotete" om sex under menstruasjon påvirket kjærestene sine til å ha samme holdning.

Gjemmer sanitærhåndklær fra kjæresten

I en annen undersøkelse sa 73% av kvinnene at de hadde gjemt sanitærhåndklærne sine fra kjærestene sine.

Nadia Bokody synes ikke du bør bruke tid på å finne hacks når det gjelder hvordan du skjuler bånd eller andre produkter fra kjæresten din. I stedet må du sørge for at du er sammen med en mann som ikke synes den naturlige prosessen er motbydelig.

Når tankene rundt menstruasjon er som det er, kan det ikke virke rart at bare 15% av kvinnene har sexmens demenstruerer. Selv om den perioden er vitenskapelig der kvinner ønsker sex mest.

Ifølge en studie hadde 41% av kvinnene svart at de utførte seksuelle tjenester på partneren mens hun var på mensen. Dermed gir det et bilde at det er mannen som til slutt påvirker mønsteret.

Derfor mener Nadia Bokody at du som kvinne bør stikke av hvis mannen ikke vil ha sex i menstruasjonsperioden.