Ny, bisarr skjønnhetstrend for kvinner: Nå kan du få bleket kjønnsleppene dine

26/01/2018 15:45

Anniken Hauge

Sex og samliv
Hvis du er lei av mørke hudfolder i området, så lover nå en ny absurd behandling lyse kjønnslepper.

Det er langt i fra alle som er glad for det de har mellom bena.

Mange menn ønsker seg kanskje et par ekstra centimeter, mens noen kvinner kanskje har det omvendt og plages med for lange indre kjønnslepper.

For kvinnenes vedkommende er det mange muligheter for å stramme opp kjønnsleppene og få en strammere vagina, men den nyeste trenden er enda sykere. Nå er det faktisk mulig å få laserbehandlet den mørke huden i vaginaen, skriver Mirror. 

Ny vaginatrend

Det er den anerkjent plastiske kirurgen Vicky Belo, som presenterer den nye trenden fra sin private klinikk i Manilla på Filippinene. På bare 30 minutter lover hun å bleke, rengjøre og stramme opp vaginaen din hvis du ønsker. 

For det best mulig resultat bør du forvente å gjennomgå cirka tre behandlinger. Det er riktignok ikke en billig affære å få laserbehandlet det kvinnelige kjønnsorganet, da hver omgang koster rundt 8.000 norske kroner.

Men hvis du er interessert i å bruke penger på den slags, har Vicky Belo flere behandlinger å tilby kvinners underliv.

Kirurgen bak behandlingen lover at kvinner kommer til å føle segsom jomfruer igjen. Foto: Youtube

I fjor lanserte skjønnhetskirurgen et såkalt ‘femlift’ - en slags ansiktsløftning til de med store kjønnslepper. Ifølge kirurgens egne ord vil behandlingen kun ta 10 minutter og ‘få enhver kvinne til å føle seg som en jomfru igjen.’

Hvis man i stedet tenker at det er mannen i forhold som bør fikse litt på sine edlere deler, så tilbyr Lelux Hospital i Bangkok, Thailand også en blekning av mannens vedheng.

Den behandlingen ble tilbudt i fjor, og er allere blitt vanvittig år populær.

Hvis man heller vil ha en helt lys penis, skal man kunne punge ut med 6.000 norske kroner.

7 hemmeligheter om puppe-sex han aldri har fortalt deg