Sjekkliste: Så mye kan kjæresten din lære av Mr. Grey

Hvis du har lest Fifty Shades of Grey-triologien eller sett filmene, er du som kvinne mest sannsynlig enig i at Christian Grey er attraktiv.

Ikke bare fordi han er millionær og har sixpack. Han besitter nemlig også noen kvaliteter de fleste kvinner finner fascinerende, og vil ønske at deres egen kjæreste kjente bedre til. 

Derfor har vi i samarbeid med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, laget en liste over fem ting som kjæresten din kan lære av Mr. Grey. 

Vis denne artikkelen til kjæresten din.

1. Oppmerksomheten er på rett sted 

Christian Grey fokuserer utelukkende på Anastasia.

Han gir henne sin fulle oppmerksomhet, og lar ikke blikket vike mot andre kvinner, eller andre ting for den saks skyld. 

Din kvinne vil uten tvil sette pris på at du gjør det samme for henne.

Fjerne distraksjoner som mobiltelefonen når du tilbringer tid med henne, og vis henne hvor mye du begjærer henne. 

2. Besluttsomhet

Christian Grey er besluttsom, ambisiøs og vet hva han vil i livet. Kvaliteter de fleste kvinner finner attraktive. Dessuten er han også veldig målretter når det kommer til kvinnen i sitt liv. Han vil ha Anastasia. 

Kjæresten din kommer til å elske å se deg være lidenskapelig opptatt av noe. Du skal ikke være redd for å by på deg og ta kontroll. 

Kommuniser aktivt med kjæresten din, hva hun kan gjøre for å gjøre deg enda lykkeligere, og jobb aktivt for å gjøre det samme for henne.

3. Det er helt greit å være sårbar

Noen tror at det ikke er mandig å vise følelser. Men det å kunne snakke om følelsene sine og vise sårbarhet, er kvaliteter kvinner verdsetter. 

Del dine innerste tanker og hemmeligheter med kjæresten din. Hun vil uten tvil sette pris på at hun betyr såpass mye for deg, at du velger ååpne deg for henne. 

4. Komplimentene kommer på rekke og rad 

Christian Grey er hard og myk, aggressiv og søt.

Han er god til å vise omsorg overfor Anastasia. Han holder rundt hende, forguder henne og kysser henne på pannen. 

Men han viser også omsorg og kjærlighet på en annen måte. Nemlig via det verbale. Han er god til å uttrykke seg med ord, og er ikke redd for å gi komplimenter på daglig basis. 
 

Og hvilken kvinne vil ikke gjerne høre hvor bra hun ser ut hver eneste dag? 

5. Mer lidenskapelig sex 

Christian Grey er rolig og kontrollert, men har et usedvanlig sexliv. Han introduserer Anastasia for en spennende, erotisk verden med kinky sex og bondage.

Dykk ned i din egen erotiske verden, og utforsk hva som tenner deg. Heretter skal du ikke være redd for å introdsere det for kjæresten din. Det er nemlig en god grunn til at så mange kvinner har hvalfartet til kinoene for å få en bit av det utforskende universet.

Medtifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, forklarer her hvordan introduksjonen kan finne sted:

”Fantasier og lek er viktig i et forhold. Men selve kommunikasjonen rundt det er også utrolig viktig. Og da kan man introdusere lysten til å eksperimentere, ved å presentere sexleker som understøtter disse ønskene. Det kan være alt fra et blindfold og en blid 'Feather Tickler' til en starterpakke, som gir en liten dytt inn til drømmene om BDSM. Snakk om det, og hvordan dere setter i gang leken ved å bruke riktige sexleker", forklarer hun.