SugarDaddyen Alexander sier: “Jeg har seks forskjellige SugaBabes”

16/02/2017 14:45

KC

Sex og samliv
Foto: Polfoto
Foto: Polfoto
Alexander betaler for sine SugarBabes og til gjengjeld får han tillgivenhet og oppmerksomhet av disse kvinnene. Skinnet kan likevel bedra. “På grunn av utseendet mitt er jeg ikke særlig populær blant kvinner, men nå dater jeg de vakreste kvinnene.”

Alexander er 32 år gammel, han kommer fra England og han er en SugarDaddy. Han har en god stilling i oljeindustrien og han er litt sjenert når det kommer til penger, selv om penger ikke er det viktigste for ham. Alexander beskriver seg selv som ganske liten og med rødt hår. “Jeg er en realist. Jeg er ikke den kjekkeste mannen som kvinner leter etter. Derfor har jeg tilbragt tid i SugarDating-verdenen de siste to årene.

Jeg har verken kone eller barn, og har vært ungkar hele livet. Penger betyr mye for meg. Jeg ser på meg selv som en voksen mann med mye livserfaring og jeg har kontroll på livet mitt og økonomien min. Disse mulighetene som livet har gitt meg ønsker jeg å dele med en vakker kvinne” sier Alexander. Alexander bruker nettstedet sugardaters.co.uk men dater jenter fra nettstedet SugarDaters.no. Han foretrekker skandinaviske kvinner som er eldre enn 23 år, siden disse er modnere og har et herlig syn på livet.

Tusenvis av kroner

“Jeg reiser ofte til Norge, Danmark og Sverige som del av jobben. Totalt har jeg seks SugarBabes: En i Danmark, en i Sverige, en i Storbritannia og tre i Norge. Jeg tilbringer mye jobbtid i Norden og treffer derfor mine norske SugarBabes veldig ofte. Hvor mye penger jeg spanderer på en date varierer, men jeg tipper på noe mellom 3000 og 7000 Nok. SugarBaben som jeg dater får aldri betalt i kontanter, men jeg kjøper alltid ting til dem.

Min svenske SugarBabe elsker å reise, så vi reiser på ferie sammen og jeg betaler alltid for leiligheten hennes. Den norske jenta elsker å få nye klær (hvilken kvinne gjør ikke det?) så jeg har tatt henne med på flere shoppingturer. De norske jentene har ganske ulik smak. En av dem elsker å shoppe mens den andre elsker å ta vare på seg selv, så vi tar oss spabehandlinger, mens den tredje liker å skjemmes bort med fine middager og teater, så det er det vi for det meste gjør sammen. Den britiske kvinnen elsker smykker, så jeg kjøper alltid noe nytt til henne.”
Det meste Alexander har spandert på en date er rundt 13 000 NOK, og dette inkluderte en helaften på teater, middag, drinker og hotellrom med room service og en spabehandling.

Tilbakebetaling

“De nevnte jentene betaler tilbake det jeg spanderer med en type partnerskap. Dette er på grunn av utseendet mitt (rødt hår, tynn og smal kropp) som gjør at jeg ikke er så veldig populær hos damene. Kvinner hevder alltid at det er det som er på innsiden som teller før de møter meg. Utseendet og “det der nede” betyr mye for dem, selv om de sier at det ikke gjør det. Mange av vennene mine har attraktive kjærester, eller de har møtt jenter på bar.

Denne luksusen har jeg aldri hatt, men jeg ønsker likevel å date og derfor SugarDater jeg. Sex er ikke noe man automatisk får på en date, og jeg føler meg fornærmet dersom kvinnen antar at vi kommer til å ha sex kun fordi det er et “must”. For meg er det en “dealbraker” dersom hun tar opp sex som emne like etter at vi har begynt å date. Min verste opplevelse var da jeg møtte en ny sugarbabe. Hun bestemte at vi skulle møtes i en hotellbar, og etter 10 minutter spurte hun meg om hun var tvunget til å ha sex med meg. Jeg følte meg veldig fornærmet og billig.”

Fordeler og ulemper

“Min beste opplevelse var faktisk da jeg var på ferie i New York med en av mine norske SugarBabes. Hun hadde aldri vært der før, og det hadde alltid vært en av hennes største drømmer å dra dit. Å se lykken i ansiktet hennes da vi var på Times Square og første gangen vi spaserte på Broadway... Hun var så takknemlig og så glad at det føltes bedre enn hva som kan kjøpes for penger. Det var min beste opplevelse.

Siden det kan jeg ikke fornekte at det føles tøft at kvinnene dater meg på grunn av “fordelene”, og ikke på grunn av at jeg er den jeg er.
Iblant føler jeg meg litt dårlig på grunn av det, men så tenker jeg på alternativet, å være ensom for resten av livet, og da kjennes det ikke så dårlig lenger. Det plager meg ikke at de ikke er forelsket i meg siden jeg får oppmerksomhet fra dem. Alle trenger noen.”

Glad i min SugarBabe

“Jeg bekymrer meg mer og mer for at det handler mest om penger for deres del. Jeg har også fått følelser for en av de norske jentene som jeg dater, så jeg treffer henne mest og så ofte jeg kan. Jeg treffer ikke de andre kvinnene i de andre landene like ofte lenger. Hun er så gøy å henge med, hun har en sprudlende energi og interessene hennes er akkurat det jeg ser etter hos en kvinne. Men hun er likevel en SugarBabe som har mange forskjellige SugarDaddys...

I forhold til de andre har jeg har ikke turt å spørre henne om hva jeg betyr for henne, men dersom situasjonen blir tilstrekkelig frustrerende så gir jeg kanskje opp og spør henne. Jeg vil ha familie og barn en dag, men akkurat nå vil jeg bare leve livet og treffe forskjellige kvinner i forskjellige land. Det er tid for eventyr. Jeg er ikke klar for å gi opp ungkarslivet enda, men innerst inne håper jeg at det finnes en SugarBabe som ønsker å bli hos meg og liker meg for den jeg er.

Kollega som er SugarMama

Siden Alexander har en sjefsjobb er det ingen i hans nærområde som vet at han er en SugarDaddy, utenom én person. “Jeg har en kvinnelig kollega som er en SugarMama. Jeg gikk forbi datamaskinen hennes en dag mens hun var på toalettet og så at hun var på samme nettsted som den jeg vanligvis bruker. Jeg tok henne til siden på en firmafest og spurte henne om hennes opplevelser. Vi respekterer hverandres valg og vi snakker ofte om våre SugarDating-eventyr. Dersom noen skulle overhøre hva vi snakker om så sier vi bare at vi snakker om en vanlig datingside. Ingen vet at vi dater yngre kvinner som dater oss for pengenes skyld”.

SugarDaters

SugarDaters kommer fra Danmark og ble etablert våren 2013. I Norge har siden eksistert siden våren 2014 og har 5 000 medlemmer. På nettstedet er det mulig å date medlemmer fra alle de 23 medlemslandene.

Alexander heter noe annet i virkeligheten.

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.