Undertøy og velvære: Ekstra julegave til kjæresten

Julesex
Foto: Shutterstock
Hvis du akkurat nå sitter med en gammel bestemortruse og slitt bh mens du leser dette, så er det på tide med en endring.

For hva du har på innerst, reflekterer ofte hva du utstråler utad.

Hvis du vil føle deg som en sterk og sexy gudinne, er det god grunn til å gi kjæresten din noen antydninger om hva som skal ligge under juletreet deres i år.

Sammen med medstifter av Sinful.no, Mathilde Mackowski, ser vi nærmere på gode grunner til å bruke sexy undertøy.

Er du kvinne, så ta med kjæresten din og hjelp ham på vei – og er du mann, så skynd deg og les videre og få tips til å kjøpe lekkert undertøy til kjæresten din.

4 grunner: Derfor skal du kjøpe sexy undertøy til kjæresten din

1. De booster selvtilliten din

Mange kvinner sliter med dagens skjønnhetsidealer, som dikterer hvordan de ser ut. Men det aller viktigste er at du har det bra i egen kropp, og da kan fint undertøy hjelpe deg på vei.

Det rette undertøyet vil nemlig gi deg en selvtillitsboost, så du føler deg fin fra innsiden og ut.

2. Fint undertøy styrker din feminine energi

Det kan være veldig deilig å tilbringe hele dagen i joggebukser, men det er ikke noe som får deg til å utstråle at du er en sterk, flott og feminin kvinne som fint undertøy.

Du kan også ha det på under jobbklærne dine, hvilket vil få utstrålingen og selvtilliten din til å skinne gjennom. 

3. Du behøver ikke å gå på kompromiss

I dag får du undertøy i alle stilarter og farger, så du kan finne det perfekte sett uten å gå på kompromiss.

Hvis du som mann skal ut og kjøpe undertøy til kjæresten din, så prøv å velge noe hun ikke allerede har liggende i skuffen.

Du kan prøve å bedømme hvor utfordrende hun gjerne vil ha det, og deretter velge et sett som er både fint og komfortabelt.

4. Det finnes noe for enhver smak

Det er mange fasetter ved en personlighet, og disse kan du utrykke ved hjelp av forskjellig undertøy.

Kanskje du føler deg romantisk og drømmende en kveld og gå for rosa toner og silke, og kanskje du føler deg flørtende og lekelysten den andre dagen og velger frekke blonder.

Mathilde Mackowski, medstifter av Sinful.no, utdyper:

"Det finnes et fantastisk undertøysett til hvilket som helst humør du måtte være i. Hvis du gjerne vil ha vise frem din søte side, skal du iføre deg dette Imperia Babydoll sett, som bringer frem din sensuelle og feminine side. Hvis du heller vil spice opp ting litt en kveld, burde du velge dette pikante røde undertøysettet som kommer til å få mannen din til å bli vill i varmen. Hvis du gjerne vil gi kjæresten din litt ekstra julegodteri, kan du overraske ham i  vil give din kæreste en lille ekstra julegodte, skal du overraske ham i dette jule basque settet, som legger opp til en morsom og fantasifull aften,” er de gode rådene fra Mathilde Mackowski. 

Som bonusinfo, husk at sexlysten er større om vinteren.