Bli en daytrader og tjen ekstra penger på siden

22/08/2021 13:45

Emma

Sponset innhold
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Mange er på utkikk etter en jobb som kan tjene deg litt ekstra penger på siden. Dette er en god ide, hvis du skal spare opp til noe spesielt, trenger mer penger til finansiering eller bare vil få noen nye erfaringer innenfor spennende felt. Investering i aksjer og andre finansielle instrument er blitt svært populært den siste tiden, og kan tjene deg stort dersom du tar de rette valgene.

Før du begynner med noe som helst innenfor investering, er det viktig å undersøke fenomenet nøye, og være sikker på at du vet hva du kaster deg inn i. Dette vil gjøre at du ikke taper unødvendig mye penger, samt gi deg den kunnskapen du trenger for å gjøre smarte og velluttenkte valg. Det finnes mange måter å investere på, Day Trading er en av dem.

Hva er Day Trading?

Day Trading skiller seg ut fra mange andre investeringsmetoder, fordi her kjøper og selger du et finansielt instrument på en og samme børsdag. Du vil med andre ord ikke holde på investeringene dine over en lang periode, slik man ofte gjør ellers. Det er en svært risikabel investeringsstrategi, som kan gi god avkastning om du lykkes. Nettopp fordi det er så risikabelt, er det viktig å sette seg inn i hva det faktisk innebærer, samt være klar over alle mulige metoder og strategier som kan gjøre det lettere å trade. Du kan lære mye nyttig om tema hos daytrader.no, og finne ut om dette er noe for deg.

Før du starter

Når du vil Day Trade, eller drive med annen form for investering, er det noen ting du skal ha avklart før du begynner. Først og fremst må du finne den plattformen du ønsker å handle på. Dette har mye å si for hvordan handelen skal gå, og det er viktig at du velger en god og pålitelig plattform. Det aller meste av investering foregår på nett hos en nettmegler. Det finnes utrolig mange forskjellige å velge mellom, og her gjelder det å undersøke hvilke gebyrer det er hos de forskjellige, samt muligheter og begrensninger. Det kan være en god ide å se på hvor andre, erfarne investorer befinner seg, og hvilke plattformer de foretrekker. 

Når du har funnet siden du vil handle på, er det bare å opprette en bruker og komme i gang. Inne på sidene vil du møte noen hjelpemidler og instrumenter som vil gjøre det lettere for deg å vurdere investeringsobjektet. Dette kan for eksempel være statistikk, nyheter og informasjon, som det er viktig at du navigerer deg rundt i. Deretter er det bare å begynne å lete etter det du gjerne vil handle og håpe på det beste!