Bli klar til stranda: Ny teknologi skal gjøre det lett og sikker å fjerne håret permanent

10/07/2017 16:30

KC

Sponset innhold
Sommeren er i gang, men mange føler at de bruker for mye tid til barbering og hårfjerning i stedet for å nyte solen.

Det tar tid å måtte utføre en full barbering av  leggene, under armene, intime områder, etc. I tillegg er tradisjonelle hårfjerning som epilering og voksing svært smertefull og forbundet med høy risiko for inngrodde hår og røde prikker på huden.

For å minimere tiden brukt på hårfjerning, har den anerkjente produsenten Silk'n, nettopp lansert den anerkjente HPL teknologien ved hjelp av intenst lys som svekker hårvekst og til slutt eliminere den permanent. Behandlingen er helt trygt og forårsaker ingen bivirkninger på huden.

Silk'n Glide 150 000 gir deg en effektiv permanent hårfjerning etter bare noen få behandlinger og kan brukes hvor som helst på kroppen. Ved hjelp av den nyskapende HPL teknologi (Home Pulsed Light) oppnå du en sikker hårfjerning at bruk av intensive lyspulser som sikrer varige resultater, slik at du ikke lenger trenger å bekymre deg for smerte, inngrodde hår og røde nupper etter barbering. Kjøp Silk'n Glide 150000 her.

Sikkert og Effektivt

I kampen for å minimere smerte for mange forbundet med hårfjerning, har Silk'n sammen med deres forskerteam, utviklet denne intensive lysteknologi som gir smertefri resultater etter bare noen få behandlinger.

Målet er å gjøre hårfjerning hjemme enklere og samtidig sikre at du etter noen få behandlinger ikke lenger trenger å bruke mer tid på denne skjønnhets ritualen. Med Silk'n Glide 150 000 kan du oppnå permanent hårfjerning smertefri og trygg.

Offisiell forhandler i Norge

I samarbeid med shytobuy.no er Silk'n Glide nettopp blitt lansert i Norge. Norske forbrukere har nå også muligheten til å bruke den nye innovativ HPL teknologien.

Etter bare 4-5 behandlinger svekkes hårrøttene så mye at de ikke kommer tilbake. Shytobuy.no selv tilbyr en pengene tilbake-garanti hvis resultatene ikke møter opp. På den måten kan du være sikker på å få valuta for pengene.

Shytobuy.no er en anerkjent forhandler av produkter for hårfjerning og tilbyr et vidt spekter innen HLP teknologi og hårfjerningskrem. Med sitt brede spekter av produkter, har de bidratt til å hjelpe Nordmenn med sine pinlige problemer siden 2003.
Kjøp Silk'n Glide 150000 her.