De beste AI website builder 2024

10/10/2023 15:13

Mikkel Preisler

Sponset innhold
Å bygge en nettside er ikke lenger en spesielt vanskelig oppgave, men det kan være irriterende. Hvis du ser på de fleste sider, er det en rettferdig mengde tekst, bilder og generell organisering i det hele tatt. Ville det ikke vært fantastisk om du kunne skape en nettside fra bunnen av på bare noen minutter? Det er det AI website builder lover å gjøre.

Tanken er at ved å bruke AI, kan de forenkle alt fra å designe en nettside og organisere innholdet ditt på passende sider, til å faktisk få den på nettet. Det er et dristig påstand, men det er noen apper som klarer det (med varierende grader av intelligens og suksess).

De beste AI website builder

●     Knifty for småbedrifter

●     Wix for de fleste

●     Framer litt mer kreativ

●     Durable

Hva gjør den beste AI-nettstedsbyggeren?

Akkurat nå er AI det heteste markedsføringsbuzzordet rundt omkring. Og dessverre har det ikke en enkel definisjon. Det finnes massevis av forskjellige verktøy som alle hevder de bruker AI, selv om de gjør ulike ting.

Når det gjaldt appene på denne listen, baserte vi oss på to ting for å bestemme om de brukte AI eller ikke: deres påstander og vår vurdering.

De fleste AI hjemmesidebyggerne krever at vi skriver en kort sammendrag av nettsiden vi ønsker å lage. For eksempel "Jeg driver et SEO-byrå i Norge, Oslo som hjelper bedrifter med SEO-innhold og link building". Som deretter, i de fleste tilfeller, skapte en flott side som ville fungert bra for det vi skrev inn.

I tillegg til å faktisk føles som en AI, lette vi etter nettstedsbyggere som krysset av for noen viktige bokser:

Gjør det enkelt å få de resultatene du vil ha. Å velge et WordPress-tema er ganske enkelt. Uavhengig av hvor AI-drevet en app er, hvis du må tilbringe evigheter på å formulere ledetråder for å få den til å produsere gode, relevante resultater, eller må bruke mye tid på å justere ting etterpå i en middelmådig nettstedsbygger, gjorde den ikke denne listen.

Autentiske nettsteder skapt med AI website builder

Utforsk unike, skreddersydde nettsideløsninger. En ansvarlig og innsiktsfull tilnærming til å utvikle en AI website builder innebærer å nøye undersøke og anvende den innsamlede informasjonen, ikke bare å innlemme den i en enkel, generisk mal. Justeringer av oppdraget bør omfatte mer enn bare overskriftene og bildene; det bør medføre en ekte transformasjon av nettsidens layout og design. For at en applikasjon skal bli fremhevet her, må den muliggjøre skapelsen av genuint tilpassede nettsider. Den resulterende nettsiden, selv om den er AI-generert, bør ikke gi inntrykk av å være det.

En Optimal Opplevelse

Kjernen i å bruke AI-verktøy ligger i dets evne til å forenkle prosessen; hvis en applikasjon fører til vanskeligheter på grunn av et utilfredsstillende brukergrensesnitt, klønete AI, eller av andre grunner, mister den sin verdi. Omfattende dokumentasjon bør også være tilgjengelig for å bistå ved eventuelle hindringer eller spørsmål.

Elementer Vi Ignorerte

Standardiserte nettsidebyggere med generativ AI for innholdsskaping. Denne gjennomgangen er dedikert til AI-drevne nettsidebyggere, noe som betyr at AI-verktøyene faktisk skal ha evnen til å konstruere nettsiden. Noen av disse applikasjonene kan også bruke AI for å generere innhold, men vi har ikke vurdert applikasjoner som utelukkende integrerer ChatGPT for kopieringsskapende assistanse.

De beste AI website builders akkurat nå

Knifty AI website builder

Knifty fordeler:

●     Setter opp en side med tekst og bilder på under 3 minutter

●     Enkelt å komme i gang

●     Enkelt å oppdatere innholdet i ettertid

Knifty ulempe:

●     Ikke mulig å sende fakturaer gjennom systemet (ennå)

Knifty er en ny aktør i markedet som tilbyr en virkelig stilig nettside, skapt på under 3 minutter. Teknologiens fremmarsj har introdusert plattformer som Knifty, som tilbyr en strømlinjeformet og innovativ tilnærming til nettsideopprettelse skreddersydd for bedriftseiere. Knifty, en AI website builder, forenkler den kompliserte prosessen med nettsideutvikling til en reise på bare tre klikk, hvor bedrifter klargjør sin essens gjennom en kort oppsummering eller heis-tale. AI-wordsmith-verktøyet assimilerer denne informasjonen, genererer innhold som speiler bedriftens kjerneverdier og tilbud, og forbedrer videre SEO gjennom nøye utvalgte titler, beskrivelser og metatagger.

I tillegg velger Knifty autonomt og integrerer kontekstuelt relevante bilder, og sikrer en visuelt fengende brukeropplevelse. Plattformen skiller seg ut som et omfattende verktøy for styring av nettsteder, og muliggjør en rask, men detaljert online lansering med et konsekvent merkebilde. Den omfatter hosting, vedlikehold, SEO-optimalisering og ubegrenset lagring av eiendeler under en enkelt prismodell, og avviker fra konvensjonelle byggere ved å tilby en premium, høyere-standard output.

Knifty støtter ikke bare bedrifter i å utskjære en særegen digital tilstedeværelse, men bidrar også aktivt til å redusere statistikken over de 36% av små og mellomstore bedrifter som for tiden ikke har en nettside, og dermed styrker de 98% av småbedrifter som er utbredt i USA.


Hvordan komme i gang med Knifty

Trinn 1: Legg inn og generer innhold

Start med å introdusere bedriften din til Knifty ved å sende inn et kort sammendrag eller en heisprat til AI-ordkunstnerverktøyet. La systemet analysere innsendelsen din og autonomt generere SEO-optimalisert innhold, inkludert titler, beskrivelser og metatagger, mens det også velger relevant bildemateriale.

Trinn 2: Tilpass og velg stiler

Engasjer deg med plattformen for å tilpasse og endre generert innhold og visuelt materiale, og sikre at det er i tråd med merkevaren din. Utforsk den intuitive Knifty admin-plattformen, og velg en stil som appellerer til din bedrift. Benytt fleksibiliteten for å sikre at nettsiden din nøyaktig reflekterer merkeidentiteten og budskapet ditt.

Trinn 3: Lanser, overvåk og engasjer deg

Når du er fornøyd med nettsidens estetikk og innhold, lanserer du den for å ønske nettbesøkende velkommen. Bruk Kniftys analyseverktøy for å overvåke ytelse, oppdater innhold kontinuerlig, og engasjer deg med publikummet ditt. Sørg for at nettsiden din ikke bare representerer, men også utvikler seg med bedriften din, og fungerer som en dynamisk digital tilstedeværelse.

Wix nettsidebygger

Wix fordeler:

●     Enkel å bruke

●     Har eksistert lenge

Wix ulemper:

●     Ikke tilpasset nye teknologier

●     Litt dyrt

Wix er bredt anerkjent som et toppnivå verktøy for bygging av nettsider, og er roset for sin effektive og brukervennlige AI-nettsidedesigner som smidig integrerer seg med sitt modne bygger-økosystem. Det er omtalt på mange "beste" lister for ulike aspekter ved bygging av nettsider på plattformer som Dagens.no.

Brukere initierer designprosessen ved å velge type nettsted, ønskede funksjoner, gi noe personlig informasjon, og velge en stemning, hvilket resulterer i at Wix foreslår design for hjemmesiden og ytterligere sider. Til tross for ikke å være det mest futuristiske AI-verktøyet, balanserer Wix brukervennlighet, funksjonalitet og allsidige funksjoner - inkludert e-handel, blogging og bookingmuligheter.

Framer nettsidebygger

Framer fordeler:

●     Oppdatert og morsomt verktøy

●     Enkel å bruke

Framer ulemper:

●     Mye arbeid er nødvendig for AI-verktøyet

Teksten vurderer AI-nettsidebyggere, og fremhever en generell skuffelse over de fleste, men noterer en unntakelse i Framer AI. Selv om den ikke er perfekt, konverterer Framer AI på unik vis beskrivende meldinger til grunnleggende, tilpassbare nettstedsutkast med AI-generert tekst, og kontrasterer sine evner med andre byggere som Knifty eller Wix. Framer AI, selv om litt mer teknisk, demonstrerer en spirende form for fremtidig AI-nettsidebygging ved å semi-automatisere den innledende opprettelsesprosessen. Dette potensielle glimtet inn i fremtidige AI-verktøy for webutvikling kommer med en rekke temaer og en gratis innledende brukstier, med videre prising som starter på $10/måned/nettsted.

Durable Ai nettsidebygger

Durable fordeler:

●     Enkel å bruke

●     Har CRM, fakturering å legge til

Durable ulemper:

●     Dyre tillegg

Selv om Durable nettsidebygger leverer med hensyn til letthet og rask nettsideoppretting, spesielt for nybegynnere, faller den merkbart kort for de som er ute etter en mer intrikat og detaljert webdesignopplevelse.

De begrensede designfunksjonene og inngående tilpasningsalternativene kan hindre skapere som søker en spesialisert og distinkt online tilstedeværelse. Sammen med en prislapp som er noe tung, kan den ikke tilby gjennomgående verdi for mer avanserte brukere. Videre, selv om AI-drevne komponenter, som automatisert tekstgenerering og forslag til firmanavn, ser ut til å lette et strømlinjeformet design, er mangelen på sofistikert, nyansert kontroll over nettsideoppretting tydelig.

Læs også:

Kjent TV-kokk har gått bort: Han ble 57 år gammel Den populære TV-kokken ble bare 57 år gammel.
Politiet advarer mot iPhone Politiet har utstedt en presserende advarsel om en ny funksjon i den siste iterasjonen av iOS.