Få nye kunder over en kopp kaffe

10/01/2024 09:45

Mikkel Preisler

Sponset innhold
Foto Pexels
Foto Pexels

Hvis du vil få din bedrifts visuelle profil til å bli lagt merke til, er pappkrus med logo en av de beste metodene. Det sender et sterkt signal til potensielle kunder, og du vil merke at de lettere husker din virksomhet gjennom din visuelle identitet. Årsaken er ganske enkel: Med pappkrus med logo, vil potensielle kunder bokstavelig talt holde logoet ditt i hendene. Dette skaper et mye nærmere forhold til merkevaren din enn hvis du for eksempel trykket den på et banner eller noe annet som man holder på avstand. Få inspirasjon til dette hos Limepack.

Bli lagt merke til av potensielle kunder med pappkrus med logo

Å servere drikke er også en fantastisk måte å komme i dialog med kunden på. Man kjenner det fra messer eller andre presentasjoner, hvor det er en god metode for å få kunden til å lytte, hvis man tilbyr dem en kopp kaffe. De vil vanligvis bli stående for den tid det tar å drikke kaffen, mens du kan formidle dine budskap. Ved å bruke pappkrus med logo oppnår man dermed dobbel effekt. Du får den intime utvekslingen med kunden, og de får også se logoet ditt på nært hold.

Å gjøre det på denne måten virker mindre overfladisk enn hvis kunden står med en brosjyre i hånden. Selv om resultatet er det samme, gir det et mye bedre inntrykk hvis det også er for eksempel en kopp kaffe involvert i utvekslingen. Det viser at du tar kunden seriøst. Hvis du også bruker pappkrus med logo, viser det også at du er villig til å gjøre noe ekstra. En kjedelig kopp vil også gi inntrykk av at man er mindre nøye med detaljene og det overordnede utseendet i bedriften. Stort utvalg av pappkrus med logo er enkelt å finne, og du kan raskt komme i gang.

En annen stor fordel ved nettopp å bruke papir som materiale, er den miljøvennlige delen. Du viser at du tar klimaet seriøst ved ikke å bruke engangsplastikk. Kunder er veldig opptatt av dette for tiden. Derfor vil et pappkrus med logo også vise potensielle kunder at din virksomhet tar klimakrisen alvorlig og er villig til å vurdere produksjonskjedene med dette i tankene.

Det er derfor mange grunner til at pappkrus med logo vil få bedriften din til å skille seg ut. Prøv det allerede i dag og nyt godt av de gode resultatene.