Gode tips til dåpsgaver

16/12/2022 11:34

Valdemar Lind

Sponset innhold

Annoncørbetalt indhold

Alt du måtte kjøpe til en bursdag – Akkurat som du kan bruke «bursdagsgave»-prisen som en veiledning for hvor mye du kan bruke, kan du også ganske enkelt kjøpe en vare til et barn som ligner på det du kan kjøpe dem på bursdagen deres. Det er også verdt å merke seg at dåpsgaver ikke trenger å være religiøse. For eksempel er myke leker strålende gaver til både bursdager og dåp.

Tradisjonelle gaver

Smykker – Når de fleste tenker på dåpsgaver, tenker de på smykker, og spesielt sølv. Det er tradisjonelt at faddere gir en sølv (eller noen ganger gull) gjenstand, ofte personlig med barnets navn og fødselsdato. De fleste gullsmeder har dåpsspesifikke stykker, eller du kan søke på nettet for å finne unike og tilpassbare stykker.

En "Visdom"-bok - Denne krever litt planlegging, men den kan være en fantastisk gave som barnet og foreldrene deres vil sette pris på i årene som kommer. Fordi et barns dåp handler om å sette dem på en god vei for livet, kan en visdomsbok være en nydelig minnegave, spesielt fra gudforeldre.

Vedvarende gaver

En veldedighetsgave – Veldedighetsgaver er en uvanlig, men nydelig gaveide for å markere et barns dåp! Det er mange alternativer tilgjengelig her. Du kan for eksempel velge et bevaringsgavetre, der en bevaringsgruppe planter et tre et sted på dine vegne.

Flotte figurer - Tar du for eksempel en titt på lenken vår vil du se en butikk som selger flere gode ting til en dåp. Ta en titt så vil du selv bli fort overbevist over hva som finnes, og hvorfor du eventuelt bør kjøpe.

En fotoramme - En fotoramme, spesielt en i en sølvtone eller spesielt designet for å markere en dåp, kan også være en nydelig gave. Foreldre kan bruke rammen til å vise et bilde av dåpen og henge det i huset som en måte å minnes den spesielle dagen på!