Hvordan finne rundt i sexleketøys-jungelen?

26/05/2021 16:15

Jonas Chan

Sponset innhold
Foto: Unsplash.com
Foto: Unsplash.com
Det finnes et hav av forskjellige sexleketøy til kvinner. Hvor skal man starte, og hva burde man velge? Det kan også være vanskelig å finne ut av nøyaktig hva som fungerer for en selv, og hvilke behov man har. På nettsider som Lovebuddy.no kan du få en grundig innføring i hva markedet har å by på. Slike nettsider kan gjøre prosessen mer overskuelig og du kan lese om anmeldelser av de forskjellige produktene. I denne artikkelen har vi dog samlet noen få tips og råd for hva du bør tenke over før du kjøper en ny vibrator. Les med her og bli klokere på hva markedet har å by på.   Bli kjent med deg selv og dine behov Det første du skal tenke over, er hvilke behov du har, og hva du gjerne vil tilfredsstille. Føl derfor litt på hva du liker og tilbring tid med deg selv. Deretter kan du starte med å undersøke grundig hvilke produkter som er på markedet. Du kan også velge å gå inn i en fysisk forretning og forhøre deg med en ekspert på området. Her vil du få råd om hvor det kan være lurt å starte og hva de forskjellige produktene gjør. På den måten starter du ikke helt på ukjent grunn, men får litt hjelp på veien. Forskjellige vibratorer, til forskjellige behov   Det finnes forskjellige vibratortyper. Er du ganske så uerfaren, da kan det være smart å starte med en helt klassisk, vibrerende dildo. Disse er ofte laget av silikon og er derfor lette å bruke. De er formet som en penis, og gjør samme arbeid som en penis ville gjort. Når du bruker en dildo kan det også være lurt å bruke glidemiddel. Dette vil gi en bedre opplevelse og skape en glattere følelse. Du kan også selv styre hvor hurtig vibrasjon du vil ha på vibratoren, noe som gjør at du kan skreddersy opplevelsen etter dine behov og ønsker. Har du mer konkrete ønsker, kan du bruke en rabbitvibrator eller G-punkt-vibrator. En rabbitvibrator gir konkret klitorisstimulering. En G-punkt-vibrator stimulerer G-punktet og vil gi deg god nytelse. Her er det bare å leke seg frem og finne den utgaven som passer perfekt for deg. Som nybegynner anbefales det å starte med en mindre vibrator, gjerne en som er litt rimeligere. Når du har fått litt mer erfaring, kan du utforske nye leketøy som er mer avanserte og kanskje også litt dyrere.  

Det finnes et hav av forskjellige sexleketøy til kvinner. Hvor skal man starte, og hva burde man velge? Det kan også være vanskelig å finne ut av nøyaktig hva som fungerer for en selv, og hvilke behov man har. På nettsider som Lovebuddy.no kan du få en grundig innføring i hva markedet har å by på. Slike nettsider kan gjøre prosessen mer overskuelig og du kan lese om anmeldelser av de forskjellige produktene. I denne artikkelen har vi dog samlet noen få tips og råd for hva du bør tenke over før du kjøper en ny vibrator. Les med her og bli klokere på hva markedet har å by på.  

Bli kjent med deg selv og dine behov

Det første du skal tenke over, er hvilke behov du har, og hva du gjerne vil tilfredsstille. Føl derfor litt på hva du liker og tilbring tid med deg selv. Deretter kan du starte med å undersøke grundig hvilke produkter som er på markedet. Du kan også velge å gå inn i en fysisk forretning og forhøre deg med en ekspert på området. Her vil du få råd om hvor det kan være lurt å starte og hva de forskjellige produktene gjør. På den måten starter du ikke helt på ukjent grunn, men får litt hjelp på veien.

Forskjellige vibratorer, til forskjellige behov  

Det finnes forskjellige vibratortyper. Er du ganske så uerfaren, da kan det være smart å starte med en helt klassisk, vibrerende dildo. Disse er ofte laget av silikon og er derfor lette å bruke. De er formet som en penis, og gjør samme arbeid som en penis ville gjort. Når du bruker en dildo kan det også være lurt å bruke glidemiddel. Dette vil gi en bedre opplevelse og skape en glattere følelse. Du kan også selv styre hvor hurtig vibrasjon du vil ha på vibratoren, noe som gjør at du kan skreddersy opplevelsen etter dine behov og ønsker.

Har du mer konkrete ønsker, kan du bruke en rabbitvibrator eller G-punkt-vibrator. En rabbitvibrator gir konkret klitorisstimulering. En G-punkt-vibrator stimulerer G-punktet og vil gi deg god nytelse. Her er det bare å leke seg frem og finne den utgaven som passer perfekt for deg. Som nybegynner anbefales det å starte med en mindre vibrator, gjerne en som er litt rimeligere. Når du har fått litt mer erfaring, kan du utforske nye leketøy som er mer avanserte og kanskje også litt dyrere.

 

Læs også:

Fant en gammel matboks fra 1951 på loftet: Fikk sjokk da den ble åpnet Da et ektepar kjøpte en eldre bolig, bestemte de seg for at huset skulle renoveres. Under renoveringen fant de to matbokser, som var klemt fast under loftet i kjelleren. Innholdet i matboksene sjokkerte dem.