Maanesten lanserer en ny smykkekolleksjon laget av resirkulerte materialer

Maanesten lanserer en spennende kolleksjon av ringer og øredobber laget av resirkulerte materialer; et flott eksempel på bærekraftig mote. Kolleksjonen, som har fått navnet "Upcycled Recycled", er en begrenset kolleksjon av tidligere produkter og vareprøver i gjenbrukte materialer. Lekre stener og perler, har i kombinasjon med vakkert gull og sølv, fått nye former og sammensetninger av Maanesten's designere. Disse er brakt til liv i verkstedet i København.

Pynt deg med vakre øredobber 

Det er viktig å finne øredobber som passer din personlige stil og smak ettersom øredobber kan være en flott måte å uttrykke individualitet og legge til en unik touch til et antrekket. I den nye kolleksjonen til Maanesten finner du flere nydelige, unike design. Du kan velge øredobber med intrikate mønstre og detaljer som har et hint av etnisk preg, eller du kan velge øredobber med fargerike perler og stener, som gir et mer eksotisk preg. Alle øredobbene har base i vakkert gull eller sølv, med fine detaljer som stjerner, blader, sirkler og figurer - en absolutt fryd for øyet.  

Elegante ringer som fremhever din personlighet

Elegante ringer kan virkelig være en flott måte å fremheve din personlighet på. Lekre ringer i gull og sølv med naturlige former som gir inntrykk av å være hentet rett ut fra naturen, er tidløse valg som alltid ser elegante ut. Legg til edelsteiner eller perler i tallrike, vakre farger - og du har et statement piece de fleste vil misunne deg. Kolleksjonen "Upcycled Recycled" inneholder et bredt spekter av design - det vil være noe for alle her. Det viktigste er at du føler deg komfortabel og selvsikker med ringen nettopp du velger, så kommer du til å stråle.

En kolleksjon som uttrykker det spirituelle

Hver eneste bit i den nye kolleksjonen til Maanesten har sin egen unike historie ettersom materialene kommer fra tidligere smykker og gjenstander. Derfor vil du se at hvert smykke er unikt og varierer i utseende med spor av levd liv. Inspirasjonen bak selve designprosessen er utforsking og utfording av det spirituelle liv - og det som rører seg i oss selv. Dette gir smykkene en ekstra dimensjon av betydning og verdi. Smykkene kan for eksempel minne bæreren om deres åndelige praksis, bringe lykke eller for å være en påminnelse om deres indre reise. Men for all del, det er også lov å bare nyte det vakre håndverket og bære smykket med stolthet.

Ved å velge smykker fra "Upcycled Recycled" kan man være med på å redusere behovet for ny produksjon av edelmetaller og dermed bidra til å bevare jordens ressurser. Maanesten viser med denne kolleksjonen at det er mulig å kombinere mote og bærekraft på en vakker og meningsfull måte.