Øk din hjernes aktivitet: Smarte piller har nå kommet til Norge

22/01/2018 13:09

KC

Sponset innhold
Gode ​​resultater på eksamen, prestere på jobb, overskudd for å være en god foreldre ... Mange aktiviteter krever ekstra overskudd og mentalt fokus i hverdagen for å kunne gi optimal innsats - to piller om dagen kan nå hjelpe deg med dette problemet.

Det er mange situasjoner, hvor det er fordelaktig å ha bedre mental fokus og høyere hjerneaktivitet. For eksempel, studenter under eksamensperiode eller for å utføre store prosjekter på jobb som krever ekstra  konsentrasjon  for å levere.

For å hjelpe folk med å utføre bedre i stressende  situasjoner, har den britiske produsenten MaxMedix nettopp lansert et kosttilskudd som bruker en unik kombinasjon av vitaminer og naturlige planteekstrakter. Dette kosttilskuddet er ment for å hjelpe med å øke mental fokus, motivasjon og energi.

Brain Complex øker din hjernes effektivitet under de mest stressfulle situasjoner. Kosttilskudd inneholder en blanding av vitaminer, mineraler og naturlige planteekstrakter. De aktive ingrediensene er alle kraftige antioksidanter, som sammen øker mental fokus, motivasjon og energi. Kjøp Brain Complex her.

Trygt og naturlig

I kampen for å hjelpe folk med å overvinne stressende situasjoner har MaxMedix i samarbeid med Britiske forskere utviklet et 100% naturlig kosttilskudd som effektivt kan øke mental fokus og sørge for at du har mer energi i ditt daglige liv. I tillegg er kosttilskudd vegan og vegetar vennlig, samt glutenfri. 

Hensikten er å hjelpe folk med å prestere bedre under stressfulle og mentalt krevende situasjoner. Kosttilskuddet er produsert med hovedfokus på studenter og folk generelt som opplever en dårlig dag. Enten dette er under eksamensperioden eller under stressfulle situasjoner - Brain Complex reduserer risikoen for dette.

Offisiell forhandler i Norge

I samarbeid med shytobuy.no har Brain Complex nettopp blitt lansert i Norge, slik at norske forbrukere nå også får mulighet til å øke mental fokus, motivasjon og energi på en naturlig og trygg måte.

En pakning inneholder 60 kapsler som varer i ca. 1 måneders bruk. Ta bare 2 kapsler om dagen for å opprette og vedlikeholde effekten.

Shytobuy.no er en anerkjent forhandler av naturlige kosttilskudd som et alternativ til reseptbelagte medisiner. Med sitt brede utvalg av naturlige produkter har de hjulpet Nordmenn med sine problemer siden 2003.

Kjøp Brain Complex her.