Slik kan du få en bedre natt med Bedre Netter

28/08/2023 13:42

Mikkel Preisler

Sponset innhold
Det er viktig at du sover godt og nok. Søvn har nemlig en direkte effekt på både din fysiske og mentale helse.

Derfor bør du bruke en tredjedel av livet ditt på å sove. Det krever naturligvis først og fremst at du har et godt sted å sove. Derfor trenger du en behagelig seng.

Det er imidlertid svært forskjellig fra person til person hva som utgjør en behagelig seng. Både din kroppstype, nåværende livssituasjon og personlige preferanser har betydning for dette. Derfor tilbyr Bedre NætterNO deg også et bredt utvalg av forskjellige senger og sengeutstyr. Les videre og bli klokere på hvordan du finner den ultimate sengen.

Sengematch™ gjør online kjøp av senger enkelt

Det kan være litt av en jungel å finne den rette sengen. Først og fremst må du velge den rette sengetypen. Deretter må du finne den rette madrassen. Ofte må du faktisk finne flere madrasser. F.eks. må du bruke tre madrasser til en kontinentalseng.

Det kan lett virke uoversiktlig, og mange mennesker blir også skremt fra å kjøpe online, hvor du ikke har mulighet til å prøve sengen først. Derfor har Bedre Nætterutviklet Sengematch™.

Med Sengematch™ fra Bedre Nætterblir du spurt om en rekke faktorer som har innvirkning på hvilken seng og madrass du bør velge. Det dreier seg blant annet om:

▪ Din alder

▪ Din kroppstype

▪ Din nåværende livssituasjon i forhold til eventuelle skavanker

▪ Dine personlige preferanser

▪ Ditt budsjett

▪ Antall mennesker i sengen

Samt mange flere spørsmål. Det er enkelt og raskt å besvare spørsmålene. På bakgrunn av spørsmålene velger funksjonen flere senger og madrasser som du kan velge mellom. Du får til og med også en forklaring på hvorfor du bør velge nettopp det enkelte produktet. Det gjør det enkelt for deg å velge den rette sengen og madrassen fra Bedre NætterNO.

Hos Bedre NætterNO får du 100 dagers full returrett

Det skal være enkelt å kjøpe seng og madrass online. Derfor gir Bedre NætterNO deg 100 dagers full returrett. Hvis du skulle ende opp med en seng eller madrass som ikke lever opp til dine forventninger, har du 100 dager til å sende den tilbake. Det gjør det tryggere for deg å kjøpe din seng online.

Foruten Sengematch™ har Bedre Nætter også en serviceinnstilt og kyndig personale som alltid står klar til å hjelpe deg. Du fortjener nemlig en bedre natt.