Stort tilbud til alle nordmenn: 50% rabatt på HBO Max resten av livet

04/11/2021 15:30

Emma Sletta

Sponset innhold
Foto: HBO Max
Foto: HBO Max
HBO Max kjører for tiden med et vanvittig tilbud der du kan få 50% rabatt resten av livet.

Inneholder tilknyttede koblinger

Noen ganger finner man tilbud som virker for gode til å være sanne. Dette tilbudet burde være en av dem, men faktisk er dette et helt reelt tilbud.

Strømmetjenesten HBO Nordic har blitt til HBO Max, og i den forbindelse tilbyr de alle nye strømmekunder et sinnsykt godt tilbud.

Klikk her for den fantastiske HBO Max-avtalen.

HBO Max vil til og med tillate deg å registrere deg for snølle 44,50 kroner i måneden. Det er halv pris sammenlignet med normalt, og du vil ha denne prisen resten av livet hvis du registrerer deg nå.

Det er ingen hakke ved det nevte tilbud. Bare registrer deg hos HBO Max innen 30 november, og prisen 44,50 krone vil følge deg resten av livet.

Hvis du venter til etter 30 november, må du betale full pris på 89 kroner per måned. Denne prisen kan øke, som vi blant annet har sett på Netflix og Disney+, så det kan være en god ide å bli låst til i tilbudet.

Du kan klikke på denne lenken for å bli ført til det fantastiske HBO Max-tilbudet.

HBO Max har et stort utvalg med spennende TV-serier og filmer. Blant annet er det HBO som har rettighetene til TV-serien «Friends». Så hvis du vil se alle episodene og sesongene til 'Friends', kan du gjøre dette for 44,50 kroner i måneden.