Synes du at håret er litt tynt på toppen? Slik kan du stanse hårtapet

08/01/2018 09:45

KC

Sponset innhold
Selv om mange menn aksepterer hårtap og at håret blir tynnerer, er det få som føler seg komfortable med det.

Hårtap forandrer utseende ganske så betydelig. Noen føler seg eldre når de mister håret sitt.

HairLust™ vitaminer til håret

HairLust for å ekselerer hårveksten er svært populært i dag. Dette er fordi det inneholder høye nivåer av blant annet biotin silika, sink, selen, folsyre og pantotensyre. Det høye nivået av biotin har vist seg å styrke hårvekstsyklusen og stopper håravfallet. Vitaminet, som også er kalt B7 eller vitamin H (for hår og hud), er en kraftig vitamin so ikke bare gir fordeler til håret men også til mange andre viktige kroppsfunksjoner.

Sink og biotin er avgjørende for celleproliferasjon, hvorfor det er verdifullt for hårvekst. Når forbrukes, reagerer biotin med celleenzymer og spiller en viktig rolle i produksjonen av aminosyrer, som er byggeblokkene av proteiner. Håret selv består av keratin, som er en type protein. Sink bidrar også til å regulerer hormonet testosteron, som er en av årsakene til hårtap hos menn.

HairLust pris nomineres av magasinet Costume sine produkter til håret, og kan kjøpes her.

Når man spiser riktig mat som inneholder alle de riktige vitaminene, er dette nok til å opprettholde normal hårvekst. Men om noen av disse vitaminene mangler fra dietten eller på grunn av livsstilsvalget, vil dette påvirke håret og vekstsyklusen negativt.

Hvordan virker det?

En boks med HairLust vitamins inneholder 60 tabletter som tilsvarer 1 måneds forbruk. Ta 1-2 tabletter om dagen for å oppnå de ønskede resultatene. Det anbefales å ta disse i 3 for optimal effekt.

Fordi biotin silika, sink selen osv for å hjelpe håret til å nå sitt fullevekstpotensiale, kan HairLust bidra til å maksimere hårveksten.