Emma Sletta

Sport
PSG-spiller Neymar må sitte på tribunen fremover.

Det så ille ut da Neymar gikk på gressmatta i søndagens ligakamp mot Lille.

Den brasilianske stjernen vrikket foten etter en duell med Lilles Benjamin André, og etter flere minutter på gresset måtte han bæres bort på båre med hendene opp foran ansiktet.

Siden den da har Neymar blitt undersøgt videre, og mandag har PSG kommet med stjernens foreløpige skadedom.

"Neymar forstuet ankelen i kampen mot Lille, og han hadde en MR-skanning i dag. Det viste ingen brudd," skriver klubben.

I tillegg legger PSG til at brasilianeren må ha en annen ligamentvurdering gjort innen 48 timer.

Klubben nevner ikke hvor lenge skaden vil holde Neymar ute, men ifølge parisiske medier Le Parisien er det ventet at han vil være ufør i mellom tre og fire uker.

Det betyr at han sannsynligvis vil gå glipp av den store Champions League-kampen mot Bayern München 8. Sammenlagtvinneren av de to kampene spiller i kvartfinalen.

Søndagens kamp mot Lille endte med 4-3-seier for PSG etter et mål på overtid av Lionel Messi. Neymar scoret 2-0 i første omgang før han ble skadet.

I samme kamp ble også venstreback Nuno Mendes skadet. PSG skriver at han pådro seg en liten belastning i et leddbånd i høyre kne.