John McEnroe kritiserer Holger Rune

07/06/2023 11:30

Emma Sletta

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
John McEnroe var kjent for sitt store temperament og noen ganger usportslige oppførsel.

Og Holger Rune er blitt kjent for det samme.

Men tennislegenden John McEnroe mener fortsatt at Holger har gått over streken.

Det sier McEnroe i et intervju med AS, på spørsmål om Holger Runes oppførsel minner ham om seg selv.

Det er snakk om en hendelse som skjedde under fjorårets French Open, der Holger Rune i kvartfinalen møtte Casper Ruud, noe han også skal møte i år.

– Han har en holdning, du vet han er cocky, og det tror jeg du trenger. Vær deg selv. Jeg synes han i fjor var respektløs mot Casper (Ruud) i kvartfinalen.

"Og jeg tror at på grunn av det, var mange av spillerne som: 'Hvem i helvete tror han at han er.' Du må vise respekt på slutten av  kampen, og  jeg tror det var tider da folk ikke syntes jeg var veldig respektfull under kampen, men jeg vil tro at hvis jeg tapte til slutt, ville jeg vise respekt for motstanderen min."

Men John McEnroe sier også at Holger lærer å kontrollere temperamentet sitt.

– Han begynner å gjøre det. Skjønte hva jeg skulle gjøre. Han er et barn, han er 20 år gammel. Han fylte nettopp 20 år. Så jeg liker holdningen hans. Jeg tror det er bra for spillet. Det er en fin kontrast til Alcaraz og de andre fremadstormende spillerne. Det er den type holdning vi trenger. Vi får se.

Holger Rune møter samme Casper Ruud i kveld klokken 20.15, der de spiller om en plass i semifinalen i legendariske Roland Garros.

Hvis Holger spiller seg videre, venter vinneren av Alexander Zverev og Tomás Martín Etcheverry, som skal spilles i dag klokken 15.00.

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.