Norge utspionert av tv-stasjon: "Ikke akseptabelt!"

24/03/2023 09:36

Emma Sletta

Sport
Foto: Wikimedia Commons
Foto: Wikimedia Commons
Egentlig var treningen bare åpen for media det første kvarteret.

Men en spansk TV-kanal var ekstremt kreativ og klarte likevel å lure på det Norge holdt på med før lørdagens landskamp.

Det mener TV 2 Norge.

For mens norske medier respekterte reglene og trakk seg da de 15 minuttene var omme, fulgte den spanske TV-kanalen Movistar Plus fortsatt med.

Tirsdag kveld ble flere sekvenser fra den ellers lukkede delen av treningen sendt på tv, og ifølge norske medier skyldes det faktum at dette var mulig at treningsanlegget i Marbella ikke kan skjermes.

Den ligger i en kløft, og hvis du står i bakken, er det mulig å følge med.

– Du er ikke lenger overrasket. Det kan skje, de ser ut og det er nok ikke første gang det har skjedd oss, sier Berge, som spiller for Sheffield United.

Dette betyr imidlertid ikke at han mener oppførselen til spanske tv-journalister er i orden.

Selvfølgelig er dette ikke akseptabelt. Det er ikke noe å gjøre når vi prøver å ha en lukket treningsøkt og forberede oss til en viktig kamp for begge lag. Men vi lever med det og gjør vårt for å holde ting skjult, sier han.

Norges landslagstrener, Ståle Solbakken, tar det imidlertid litt roligere, og konstaterer at det bare viser at Spania må ha en viss respekt for nordmennene.

Movistar Plus har foreløpig ikke kommentert saken.

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.