Norsk landslagsstjerne avslører graviditet

09/02/2023 13:03

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den norske landslagsstjernen venter barn. Det avslører hun på sin Instagram.

Silje Solberg-Østhassel må snart sitte oppe på tribunen og se håndball fra sidelinjen, men det er under de lykkeligste omstendigheter.

Den norske stjernen er gravid. Hun avslører dette på sin Instagram.

«Vil du høre en hemmelighet?» skrev hun til innlegget, som viste både et bilde av henne sammen med ektemannen Lars Solberg-Østhassel og et skannebilde.

Norges Håndballforbund har også delt nyheten, og den 32 år gamle stjernen sier hun gleder seg til å bli mor.

– Jeg er utrolig glad og gleder meg veldig til å bli mor i august, sier hun.

– Jeg kommer selvfølgelig til å savne håndball i den perioden som venter meg, men jeg har planer om å komme sterkt tilbake etter fødselen.

Norges-trener Thorir Hergeirsson gratulerer stjernen etter gladnyheten.

"Hele teamet sender de varmeste gratulasjonene til de vordende foreldrene," sa han.

– Silje er en nøkkelspiller for oss og har mange gode sesonger foran seg - også etter at hun blir mor. I hennes fravær vil andre keepere få muligheten til å vise seg frem.

Silje Solberg-Østhassel spiller for den ungarske klubben Györ, der hun danner et keeperpar sammen med danske Sandra Toft.

Silje Solberg-Østhassel var en stor del av det norske laget som vant EM-gull i november etter å ha slått Danmark i en dramatisk finale.

Hun har vunnet EM tre ganger og VM to ganger med det norske landslaget.

Fra 2014 til 2016 spilte hun i danske TTH Holstebro.

Silje Solberg-Østhassel er ikke den eneste norske landslagsspilleren som venter barn.  I januar avslørte lagvenninnen på både klubb- og landslaget Veronica Kristiansen at hun også er gravid.

Læs også:

Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.
Alle tror at gutten er nyfødt: Virkeligheten er en helt annen Matthew Cook ligner på en nyfødt baby. Folk får sjokk når de hører hvor gammel den lille gutten egentlig er.