Pinlig tabbe: Hva skjedde med den topphemmelige papirlappen?!

02/12/2022 07:42

Emma Sletta

Sport
Foto: Skjermbilde fra Twitter
Foto: Skjermbilde fra Twitter
De danske stjernene klarte ikke å slå Australia, og klarte tilsynelatende heller ikke å holde taktikken hemmelig.

Det er ingen hemmelighet at mange synes det er pinlig at Danmark ikke klarte å slå Australia og dermed måtte reise hjem fra VM med søle ett poeng.

Og nå ser det ut til å bli enda mer pinlig for de danske fotballstjernene.

I alle fall har en video begynt å sirkulere på Twitter der de ikke ser for smarte ut.

Hvis du så på kampen, la du sannsynligvis merke til at da Robert Skov kom inn som innbytter, hadde han en papirlapp i hånden.

Han sprintet den rett over og ga den til Christian Eriksen.

Men på en eller annen måte havnet papirlappen, som mest sannsynlig var proppfull av dessins for det danske laget, på Australias trenerbenk.

I et klipp fra kampen på kanalen TSN kan man høre kommentatoren nevne øyeblikket.

– Den danske seddelen har nådd den australske benken. Nå kan diskusjonen der ute fortsette, sa kommentatoren på engelsk, før han brøt ut i latter.

Kommentatoren nevner også at Australias assistenttrener René Meulensteen ser på, og som kjent har han en fortid i Brøndby IF, så jeg lurer på om han har lært seg et dansk ord eller to.

I tillegg var spissen Awer Mabil på benken, og han har spilt fem år i FC Midtjylland og ett år i Esbjerg, så jeg lurer på om han også har kunnet hjelpe til med oversettelsen.

Se episoden under (artikkelen fortsetter under videoen):

Videoen på Twitter ble delt torsdag og har blitt sett over 336.000 ganger så langt.

Kommentarer har også strømmet inn fra folk som var på stadion for kampen, og en av dem hevder å ha sett hvordan det hele ble.

Ifølge ham fikk Robert Skov lappen fra Kasper Hjulmand, hvoretter han løp inn og ga den til Christian Eriksen.

Christian Eriksen skal ha gitt den videre til Pierre-Emile Højbjerg, som leste den og deretter kastet den på bakken.

Den australske midtbanespilleren Mitchell Duke plukket deretter lappen opp og løp ut og ga den til lagets trener, Graham Arnold, som raskt fikk forsvarsspilleren Bailey Wright til å varme opp.

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.