Stor NFL-stjerne etterlyst av politiet

02/12/2022 11:10

Emma

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En stor NFL-stjerne er etterlyst av politiet.

Det er nok ikke helt feil å si at ting har gått nedover for NFL-stjernen Antonio Brown siden han gikk ut midt i en kamp for Tampa Bay Buccaneers i sommer.

Siden den gang har han brukt massiv energi på å håne sin tidligere gode venn og lagkamerat, Tom Brady, samtidig som han sjokkerer alt og alle ved å vise frem penisen sin i et offentlig basseng.

Og nå er den gal igjen.

Den 34 år gamle mottakeren er nå etterlyst av politiet etter en dramatisk hendelse i sitt hjem i Florida.

Det melder Daily Mail og CNN.

Ifølge medierapporter truet Antonio Brown mandag med å skyte en kvinne på adressen, i tillegg til å kaste en sko på henne og låse henne ut av huset.

Den tidligere NFL -stjernen skal også ha kastet alle kvinnens eiendeler på gaten i et forsøk på å kaste henne ut av hjemmet.

Det er ikke bekreftet hvem kvinnen er, men det antas at det er hans tidligere forlovede, som også er mor til fire av hans barn.

Da politiet kom til adressen, skal hun ha fortalt politiet om truslene, og bekreftet at Antonio Brown hadde flere våpen i sitt hjem.

Politiet skal ha hatt en massiv tilstedeværelse på adressen og skal ha forsøkt med en magafon å få den amerikanske fotballspilleren til å komme ut til dem.

"Vi skal ingen steder," skal de ha ropt til han.

Politiet har bekreftet at de var til stede i forbindelse med forstyrrelser i hjemmet og bekrefter at de har ringt etter Antonio Brown og vil sikte ham for overgrep.

Kvinnen, som antas å være mor til fotballspillerens fire barn, slapp unna uten fysiske skader. Det samme gjorde barna som også var til stede under hendelsen.