STORT SJOKK: Håndballstjernen endte i VM

26/01/2023 08:58

Emma Sletta

Sport
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Jim Gottfridsson har spilt sin siste kamp for Sverige, etter skade i kvartfinalekampen.

Mens Norge tapte kvartfinalen mot Spania i håndball-VM i går, spilte det svenske landslaget om en av de andre semifinaleplassene mot Egypt.

Og selv om det ble svensk seier, må laget nå fortsette turneringen uten sin største profil.

Det skriver Se og hør.

Den svenske kapteinen og stjernespilleren, Jim Gottfridsson, ble hardt skadet under gårsdagens kamp mot Egypt, og måtte forlate banen allerede i første omgang.

Han ble deretter fraktet til sykehus for videre undersøkelse, hvor legene måtte bringe den skuffende nyheten til den svenske kapteinen.

Gottfridssons røntgenbilder viste at den skadde hånden er brukket og at han derfor må forlate håndballen i to måneder.

– Jeg tror jeg ble sittende fast i en motstanders trøye og følte så vondt. Det er fryktelig frustrerende da jeg føler at både laget og jeg har spilt en veldig god turnering. Jeg hadde drømt om å spille VM-finalen på hjemmebane, beklager den svenske spilleren.

Til tross for at han nå må sitte på sidelinjen under semifinalen mellom Sverige og Frankrike, er Gottfridsson godtroende for HNAs lags sjanser.

Men jeg er overbevist om at dette laget kan slå ethvert lag i verden, enten jeg er med eller ikke. Det føles utrolig tungt, men nå skal jeg gjøre alt for å støtte laget i kampen om gull.

Kunngjøringen kommer fra det svenske håndballandslagets hjemmeside.

Den svenske playmakeren spiller i Flensburg-Handewitt og har spilt for det svenske landslaget i 10 år.

Et av de mange kapitlene i hans suksessrike håndballkarriere er blant annet en EM-seier i fjor, der han også ble kåret til turneringens mest verdifulle spiller.

Læs også:

6 stjernetegn som ALDRI bør flytte sammen Det er ikke alle som har problemer med å bo under samme tak. Men disse seks stjernetegnene bør under ingen omstendigheter flytte sammen.