Voldsomt bilde: Astana-rytter viser frem skrekkskader

18/05/2023 19:50

Emma Sletta

Sport
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Han krasjet i høy fart i sprinten i etapperittet 4 Jours de Dunkerque, og viste etter etappen et skremmende bilde av sine skrubbsår.

Sykkelsesongen er i full gang, og mens de flestes øyne er rettet mot Giro d'Italia, arrangeres det også sykkelritt i Frankrike.

Det er her etapperittet 4 Jours de Dunkerque går av stabelen i disse dager, og her er det også dramatikk for alle pengene.

På tirsdagens etappe røyk en gruppe ryttere på asfalten midt i spurten, og en av dem var russiske Gleb Syritsa, som sykler for Astana Qazaqstan Team.

Syritsa klarte imidlertid å komme seg tilbake på sykkelen og rulle de siste meterne over streken ved hjelp av to lagkamerater, og etter etappen slo laget opp et bilde av de forferdelige skrubbsårene som den russiske rytteren hadde pådratt seg.

– Gleb Syritsa slår hardt over hele kroppen, men han er en sterk fighter. God bedring, Gleb, skrev teamet på Twitter.

Det skal imidlertid mer til for å slå ut Syritsa.

Den russiske Astana-rytteren kom inn igjen onsdag til tross for de alvorlige skadene.

Tirsdagens etappe ble vunnet av Jonas Vingegaards lagkamerat Olav Kooij, som slapp å røyke på asfalten i den grusomme krasjen.

Du kan se Kooijs seier og den stygge krasjen i videoen under:

Læs også:

Hell eddik i vaskemaskinen: Når du ser hvorfor vil du aldri gjør noe annet Klesvask kan være veldig kjedelig, men selvfølgelig er nyvaskede klær alltid hyggelig. Personlig elsker jeg følelsen og lukten av helt rene klær. Jeg er nok ikke alene om dette.