Disse to populære appene suger all kraften på mobilen din

21/06/2024 21:49

Emma

Teknologi
Foto: Shutterstock.com
De fleste av oss har disse to appene på mobil, og det viser seg at de suger opp mye strøm.

En teknisk ekspert har avslørt to populære apper som kan tømme smarttelefonens batteri på veldig kort tid.

I årevis har dårlig batterilevetid vært et irritasjonsmoment for mange smarttelefonbrukere. Siden mange apper kjører stille i bakgrunnen på telefonen din, fortsetter de å tømme batteriet når du kanskje ikke skjønner det.

Dette kan skje selv når du ikke bruker enheten mye.

Det skriver Mirror.

I innstillingene dine kan du se hvilke apper som bruker mesteparten av strømmen, og gjøre det slik at de ikke oppdateres automatisk i bakgrunnen.

Men selv dette kan ikke gjøre en bulk i hver app som drenerer batterilevetiden.

En teknisk ekspert har imidlertid avslørt de to appene som raskt kan tømme iPhone-batteriet. Det er heller ikke noen av de store sosiale mediene som Facebook eller Instagram, som mange kanskje gjetter.

Zeeshan Arif, grunnlegger og administrerende direktør i programvareselskapet Whizpool, fortalte She Finds at å ofre de to appene kan hjelpe.

Den første du bør slette er den populære treningsappen Fitbit, som han sa ville spare "timer med batterilevetid."

"Appen er flott for å spore kondisjon og søvn, men det er også en stor batterisvin. Hvis du har en ny iPhone, vil sletting av denne appen spare deg for timer med batterilevetid," la han til.

Den andre appen på teknologiguruens liste var Skype.

Telekommunikasjonsappen var en gang ledende i markedet for videosamtaler, men i begynnelsen av lockdown, da videosamtaler ble viktig for så mange, ble Skype forbigått av Zoom-appen.

Hvis du vil bevare telefonens strøm så mye som mulig, ikke bruk Skype. I stedet anbefalte han andre typer apper.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.