Baywatch-stjernen oser av selvtillit når hun viser frem sin tidløse figur

29/11/2022 14:30

Sofie

TV
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Baywatch-ikonet Donna D'Errico viste frem sin tonede figur i en undertøysselfie som hun la ut på Instagram på mandag til fordel for høytiden.

Donna D'Errico trosser absolutt årene sine og viste frem sin feilfrie figur i et heftig jule-shoot.

Den tidligere Baywatch-stjernen, 54, har knapt blitt eldre siden hun forlot det ikoniske showet tilbake i 1998 og utgjorde en storm på et bilde hun delte til Instagram på mandag.

Donna stusset i et jule rødt satengundertøyssett mens hun ulmet etter kameraet mens hun poserte foran den enorme dobbeltsengen sin.

Undertøyet hadde en bedårende slipsdetalj og var det perfekte antrekket for å vise frem Donnas utrolige kroppsbygning. Den tidligere Playboy-modellen stylet det lange brune håret i rufsete bølger og valgte en naken leppestift.

Fansen strømmet til kommentarene for å komplimentere Donnas feilfrie kroppsbygning, med en person som skrev: "Smokin!"

En annen la til: "U R gonna break the internet."

"Bare utrolig hot," kommenterte en annen person.

Donnas alderstrosende snaps kommer etter at hun nylig slo tilbake på grusomme kritikere som fortalte henne at hun var "for gammel" til å bruke bikini.

Skuespillerinnen merket seg stolt som "pen" forrige måned da hun poserte i et bittelite blått og hvitt badetøysett.

Hun smalt til troll som hadde fortalt henne at hun var «for gammel» for bikinibilder med det kroppspositive innlegget på Instagramen hennes.

"Å nei, hun har ikke akkurat nå lagt ut et bilde av seg selv i undertøyet. #OhYesIDid. Jeg liker dette bildet. Jeg synes jeg ser pen ut," skrev hun ved siden av den frekke snapsen.

90-tallsikonet sa: "Jeg føler meg sexy som faen.

"Menn komplimenterer meg og jeg spiser det opp. La meg leve. Når jeg er 80 skal jeg se tilbake og være så glad at jeg gjorde dette mens jeg var sexy."